Fóra › Ostatní › Soukromý: kecací předléto 2023 › Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023
Petrs01-a joo,já su trubka,jsem to přečetla a pomotala….
Zlatko-tak jasně,není to tvůj pes,já ted večer,jednoho ne svýho učesala Bettynu-vypadala,že ju klepne,když ju neučešu,s včera jsem s ne mým psem-taky Betty:D šla večer ven…
ale ted jak jsem s něma chodila se všema 4 denně,tak nechápu,jak jsem takhle mohla denně ten první rok,co jsem měla štěně Dafi a první rok Žeryka-tak denně ze čtyřma,uf
jako první roky tady jsem chodila 4 měsíce 3 psy-starej Bobeš,štěně Betty a můj osmiletj Gero,pak po smrti Bobše a do narození Maxe 2 psy,pak furt 3 psy,
pak rok 4 psy-a pak tak jako,když chtěly jít tak šly,což je doted,noooo Btty chce jít někdy i 3 krát týdně a někdy i Max,ale denně by mě to asi už unavovalo,
Betty s Mxem furt kdesi čmuchají,Max se rve,Btty nahluchlá…
tak si vždycky říkám-nejsou to mí psy,máti v důchodu…
a u česání si říkám-nejsou to mí psy,at si je učeše máti :D:D:D:D
což o to ona i češe a ven chodí s něma,ale třba češe hodně po povrchu,takže Betty má splstnatělý u stehen a za ušima,takže stejně ju jednou za čas vezmu pořádně a vystříhám splstnateliny,a jasně,když se radostně letí česat,tak si ju čísnu,-to jo,když vidím,jak to miluje,
ale tak nějak….dřív jsem na to měla víc sil….myslím na ty čtyři…
chuti….ted ?-a dyt at se starají rodiče si řeknu….
dneska Dafi seděla na pařezu na dvoře na vodítkuma vypadala,že si ten pařez snad potáhnu sebou,aby šla:D
venku ju zrychlila holka co šla s 2 konma-na jednom seděla,druhýho vedla