Fóra › Ostatní › Soukromý: kecací předléto 2023 › Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023
tak dnes ráno pečení,pak kasa,číslo 2,šéfovi a zástupkyni jsem říkala,že budu volat-napřed v 8 hodin,to jsem vyzkoušela snad 4 čísla,několik přepojení a jednou paní,co její švagr dělá ve Zlině na ORL-tak jsem říkala,že to nic,že potřebuju druhý konec:D,no zasmáli jsme se,pak jsem volala za dest půl deváté-to mě řekli at si volám průběžně přes den,takže o půl desátéa tak nějak průběžně-u lisu,u vybalování,nakonec se to povedlo ve 12hodin ve skladu,tak jsme se domluvily na pondělí na ten zákrok-mezi sedmou 8smou tam mám být ,pak 4 hodiny ležetpak dom,blbý,že zrovna v pondělí mám mezisměnu,kterou teda nepudu,pak mám několik dní volna,no zrovna v pondělí chodí hoooodně palet,a bude jich o jednoho mín,….no,ale v úterý to nedělá,a že je lepší mít druhý den volno-at se z toho člověk trochu vyspí,že normálně to u normálních lidí-překlad-u lidí co dělají od po-pá-dělají v pátek,at mají pak volno,
no ještě si musím zítra skočit z práce na středisko pro poslední zprávu od něj vytisklou,s tím,že tam teda ráno zavolám,at mi to vytisknou,a pak si pro to zajdu a pudu zpět do práce-snad se dovolám hned ráno,ale to asi jo,zítra mám teda ranní a kační den,ale co se dá dělat no….středisko je naštěstí kousek10minutek,tak budu za chvilku zpět….
ono jak nejsme okresní město,tak ti doktoři odborní jsou u nás 2 dny v týdnu,nebo jedn…
není to jak v BK,nebo Vyškově,kde jsou denně….
takže ještě zítra pro ten papír
no a pak za dva týdny,podle toho jak dopdne tohle vyštření tak pak další věci…
no po půl druhé jsem jela dom….vtipný teda bylo,že zástupkyně do sluchátka-a na jakou jdeš vlastně operaci?že jsou kolem toho takový složitosti?
a šéf-všimla jste si,že se ptáte ve sluchátku???
asi jakože,netřeba probírat ve sluchátku všechno….to bylo dobrý:-),no já ju potkala ve skladu,tak jsem jenom ukázala na břicho….
jinak,mě prostě v práci bolí furt podbříšek-jak když to mám,i když to nemám….dobrý,je,že nemám tím pádem chut jest,protože mě bolí břicho…
HOLKY MOJE MILÝ,MOC DĚKUJU JAK NA MĚ MYSLÍTE!!!!!!!!!
MOC,MOCINKY MOC SI TOHO VÁŽÍM!!!
Čajdo-jo,to já bych se pak ozvala,za návštěvu bych byla ráda,
jinak k tomu slunku-nejsem opalovací,přes léto su na zastřešené terase,
lehnu si chvilku na trávník na prohřátí a zalízám,nejsu koupalištová,
a ze psama přes léto chodím ráno a večer,brzo ráno,v půl sedmé třeba,Dafina stejně těm vycházkám nedá…a vlastně se jen posunuje-terasa,pelechy,stín dvůr,
Zlatko-Trixu bych česala xkrát denně-prostě několkrát za den pročísnout a třeba za klacíček,Lenka Wmi Blachová má na you tube na to video,jednak za pamlsky a jednak za hračku-prostě 2krát čísneš-hračka,2krátka čísneš-hračka
u Žeryka jsem ted dělala takhle stříhání-celý tělo-kromě krku,hlavy za chviličku,ale u hlavy,uší už mručel a mě se to nechtělo nůžkama přes hřebínek,tak jsem vždycky-tváře-ouška-jednou 2 krát šmik-míček,zase šmik-jednou a míček-vtteřinu vydržel a míček,akorát mu tímto to trvalo o dost dýl,ale je celej úhledně,těma nůžkama hřebínkem,je to hrbatý-jasně o nic nejde,je to jednodušší,a nakonec je to vořech,ale takhle nějak jsem to dělala faktpo ždibíčkách
takže prostě klcek-čísnu-a může si hryzat/hrát….když je házecí-hračkovací….
Dafině jsem na drápky vyplácala milion pamsků takhle…
mmochodem,psychika je svina věc-jak jsem měla od pondělí poté masáži,tk po včerejšku po té kontrole mě strašně ztuhl krk a tramena-jak jsem furt poslouchala-pro/oroti
a v sobě se rozmýšlela….tak to bylo ukázkový-ztuhla strachem 🙂
a dneska,jak jsem šla volat,tak zase,před tím rychlo na záchod-úsloví-a můžu se z toho po…:D:D:D
no krk povolil…tak ještě se zítra domluvit na ten papír,bez toho bych tam nemohla….
Čajdo-užij si výleta!!!
Petrs01-teda brácha je borec,že lezl s antb na střechu,že by jedn měl strach aby mu nebylo nevolno?
víš aby se mi třeba hlava nezamotala,nebo tak…?