Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: kecací předléto 2023 Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

cernej caj

ne kazdy ATB jsou svetlocitlivy, co by mel pak rict lekar + co je na obalu. Nicmene opravdu nedoporucuju chodit se svetlocitlivejma atb na slunko casto, protoze ja sice nosila ksiltovku a bundu a kalhoty, ale tak spaleny a bolavy ruce sem v zivote nemela, nos spalenej jak svina a protoze ksiltovku jsem si prvne den nevzala protoze mi to neprislo tak spalena hlava boli jako prase. Proste cela se nikdy nezakryjes. Nicmene na hodinku na prochazku je neco jinyho nez ja byla 10h denne v horach snizkyma kerama bez kouska stinu vystavena slunku furt.

takze 50 a opatrne, protoze ja chodila s nosem a prstama omotanyma naplasti a i tak treba skvirka mezi naplasti na 0.1mm ktera nebyla ani videt znamenala silene spalenou a bolavou kuzi akort v 0.1mm pruhu a dalsi 2 roky sem byla citliva na spaleni v tech mistech na slunku i normalne.

takze jak pise maya, 50 krem, slamak s velkou krempou, dlouhy rukavy a treba na hodinku nebo dve denne by to na prochazku slo. ale fakt se msi mazat i casti tela, co by te nenapadly, treba poradne prsty a kuze mezi nima…

Zlatka
    to je krasna puntikata nadoba, mas ji jen na divani se?