Fóra › Ostatní › Soukromý: kecací předléto 2023 › Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023
Bryvecir,
teda, tady se nejen zranujou hnaty (Brtnikovi stale preju co nejmin auvajs a rychly hojeni), ale i prsty se sekaji? Bleble, ja k elektricky sekacce nemam duveru, do benzinky za chodu hrabu leda zezadu drobne, kdyz se mirne pricpe odvod posekany travy, do bubnu by me ani nenapadlo sahat.
Esusova
tyhle úzký příkopy jsou fakt past na medvěda. Já se celou dobu něčeho podobnýho bála – hlavně u sebe, jsem splašilec.
ja bych tam zahucela na stopro. Huf, at ma pacos klidnejsi noc. A at tam nezahuci nekdo ze zvirat coby navdavek, kdyz to tam mate ted asi total prekopany, psiska lezou taky oknem? Skoda, ze nejsem bliz, aspon s nejakym sekanim bych pomohla…
Zlatka
Tyjovka, Trixie se bude mit s bazenkem. Taky jsem dumala, ze bych neco poridila, jenze s Ruzeninym sklonem ke chciplymu ocasu i v tropech to nebudu riskovat. Nevyzadana rada – bacha na hotspoty, kdyby se hodne cachtala a neschnula…
Mirko
Kdyz si jasala, ze kontrola driv a nebudes se muset tyrat myslenkama, pojala bych to s operaci stejne. Do podzima daleko, akorat stresy. Narkoza je „to nejmensi“ (reakce na nejakou latku asi nemas?), taky jsem mela pri slepaku strach, ale kdyz to beru zpetne, tak horsi byl klystyr vecer pred operaci – nebolelo to, jen neprijemnost. V ramci predoperacni pripravy mi pak pichli naky vesely pigaro, pak si pamatuju, jak pocitam na sale jedna-dva- a pak jsem zpatky na pokoji. 🙂 Vim, ze strachu z narkozy te to nezbavi, jen moje zkusenost.
S pohybem po vetsi brisni operaci toho beztak nasledne par tydnu moc nenachodis (nemela bys), takze resit atb a slunicko je unahleny. Navic tam jde jen o slunecni paprsky, takze kdyby ses zakryla jak Cajda s atb na borelku v Bulharsku? nebo kde to tenkrat byla, pohybovat se i v lete budes moci. No nic, myslim na tebe a drzim palce, rozmyslet se musis sama, ja bych nic moc neodkladala.