Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: kecací předléto 2023 Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

MirkaD

tak-sobota u mě-vycházka 4 psi-ke křížku,kus dozadu na Kojátky a zpět,doma trochu domácnosti,a odpolední-vybalování,kasa,úklid….
    skončily jsme před desátou….šíleně vybalování,nestíhačka
    neděle-vycházka ze všema 4 psama-ke křížku,od něj dolů polama-Maxík na volno,pak od rybníčku dědinou dom-takže psy delší vycházku trochu+psy rodičů měly zmněnu,doma pouklízet,vyprat,mám vypraný všechny přehozy a velký věci,
    odpo do desíti kasa,vybalování,úklid,zase nestíhačka-hooodně palet,
    v pondělí ráno-kdy jsem šla spát o půl jedné,vstávala po páté hodině-uklidit,vytřít,počkat až to uschne,cvičící vycházka ze psama,pak na 8 hodin na masáž,po deváté přijel tatka,takže přes den válení a odpočívání-večer vcházka k lípě a zpět
    dnes ráno-vycházka cvičící vycházka s Dafi,pak vycházka s Pavlou a basendžíkem-klasika-lípa-hájenka,cvičák-kolečka na vvýstavy běhací a dom-a tel!!!Gynda-že můžu dojít na 11.15 na prohlídku,
    tak jsem skákala 2 metry vysoko,že nebudu týden čekat,uf huráááá
    doma se dát do pucu,a rodič mě hodil k Mudr.,
    taže-jedn myom,druhej,oba rychle rostoua je netypický,že tak jako se přidal druhej a mám se rozhodnout kdy na operaci???
    jestli teda ted,nebo v září???
    napřed malej ambulantní zákrok,pak vyšetření po 2 týdnech,a pak operace,a pak 6 týdnů doma,když bych v září tak to povyroste tak o půl cm,tak se mám rozmyslet…..
    a FAKT NEVÍM CO MÁM DĚLAT????????
    POCHOPITELNĚ,BYCH JIM TO SKOMPLIKOVALA V PRÁCI-DOVOLENÝ A TAK,
    TAKY S ANTUBIOTIKAMA BYCH NEMOHLA VEN,ZASE V ZÁŘÍ UŽ TAM BUDU MUSET URČITĚ,A JO BOLÍ MĚ TO,NE TEDA FURT A MÁM SE ROZHODNOUT,OPERACE BY BYLA V KYJOVĚ U MÝHO DOKTORA….,ALE ŽE TED JE TO NA HRANĚ…
    JEDNO 3*5DRUHÝ 3…
    TAK NEVÍM…KAMARÁDKA MI RADILA PÍT KONTRYHEL….ŽE TO ZMIZNE…TŘEBA….
    ZASE SE BOJÍM,ŽE MI TO BUDE 2 MĚSÍCE STRAŠIT V HLAVĚ-TVL-JÁ NEVÍM CO MÁM DĚLAT!!!!!!

PetraK-moc na vás myslím-blbá situace!!!!!chudák Brtník…