Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

MirkaD

tak ranní vycházka za náma-dědinou k rybníčku a zpět-ze cvičením,a hraním
    Dafi dělala náročné cviky-pozdrav-štěk-ždibec pamlsku,pac-ždibec pamlsku..jinak už je jí dobře,jak krade,tak je jí dobře,u rybníčku podávala klíče s plyšáčkem-přívěsek-a byla u toho velmi radostná,doma začala místo plyšáka rvát ze dveří ten dlouhej plyšovej cancour-jak tam máme ty cancoury,aby neulítly andulky,tak to začala rvát a tahat,v rámci-hurá vycházka,no to by byla prča,kdyby s tím vyrvala tu lat a mrskla si ju na palicu….
    Žeryka jsem ošmikala-celýho strojkem a i uši a hlavu-HEČ,HEČ,HEČ-TO SME BORCI COOO?
    a ani by to netrvalo nijak dlouho,kdyby se mezitím za odměnu,teda hlavně u hlavy,uší,a zadku,tak kdyby se pak za odměnu mezitím neblblo z balonkem a nezametaly chlupy,přisřihla jsem i ocásek at je souměrnej,s Dafi cloumala žárlivost,jak slyší strojek,tak zdrhá,ale tentokrát,se po čase chodila za náma dívat,jinak celej byl ošmikanej za 15 minut,čas zabrala hlava,uši,nohy
    no pak jsem sjela do města pro nějaký nesmysly-potah na prkno,jídlo,pamlsky rybí-ty Dafuli nic nedělají,no a ted kuchtím
    Žeryk po 2 hlavolamech a vytření vodou s octem leží zakrytej pod peřinou v posteli a chrní…..

jinak Martina si chválí vedoucí…tak su ráda…
    no je tam spokojenej,s prací,směnama,i penězma
    su objednaná na pondělí na brzo ráno na masáž,ten krk je peklo-ještě si zkusím nahřát polštářek….