Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

MirkaD

Zlatko-chlapi sou chudáci!!!!!
    Dafina už mi donesla propisku a rukavicu se kterou vyčesávám koberce,rohožky,když se nechcu tahat s vysavačem-tak lezu po 4 a češu i-nééésu já debil?su…:D
    no,takže už je jí líp,když krade a chodí nahlížet vedle k rodičům,jestli nemají otevřený dveře-nemají lícu za ní v županu….

Černejčaj-já se NIKDY NEVYJADŘOVALA K TOMU,COS TU PSALA VÍCKRÁT-NEMOCNÁ,ALE MUSÍŠ ZE PSAMA,KDYŽ MŮŽEŠ ZE PSAMA MŮŽEŠ I DO ŠKOLY!!!
    tvl-co je to za rovnicu???
    pokud vím,ti psi byly rodinní-a i kdyby nebyly…já nevím-mě na tohle nestačí myšlení….
    přece když mám nemocný děcko tak je nepošlu ven s čoklem-a pak řeknu-když můžeš ze psem,tak můžeš do školy protože ti nic není????
    kruci co je to za koninu????
    a neměl někdo v rodině zdravotnický vzdělání?a i kdyby ne,tak…..já prostě nevím no….
    napíšu to hezky-podle mě-píšu můj názor-to fakt často nedělám,ale občas mám pocit,že už ho teda řeknu-jelikož si to myslím dlouho-podle mě na tyby vaši byly zbytečně moc!!!přísní i v dalších věcech,a ty seš teda mega hodná,což já nejsu,protože,ty vždycky o rdičích hezky píšeš,mluvíš…..