Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

cernej caj

Denny
    Tak super ze i jekce ponohla a budes mit rehabky a urcite se to zpravi zas o neco:)

Jo pocasi doxela zatim drzi skvele:)

Fifi
    Nabidku z UP nesmis odmitnout nebo te vyradi, zatim me z UP nikam neposlali, to se vetsinou nedela pri prv i navsteve ze te odhali na neschopnyho si neco najit:D

Boty sem omotala naplasti at se netrha svrsek od podrazky a na rozpadenou vlozku sem koupila v drogerii nejakou obyc strihaci, protoze mam omackanou slapku v tom miste jak se vlozka rozpadla, doma pujdou papa do kose. Ted jeste idealne 60km.

Kimi
    Tak dobre ze goliasek byl osetren a ze stendo se mirni, vsak si k sobe najdou cetsu jak spolu vychazet

Kachna
    Tak mi ani doma teplomer nemeli, to bylo zbytecny, kdyz mi bylo zle musela.sem.vencit psi a kdyz sem se mohla flakat po venku, mohla sem i do skoly:D

Ale jako kdyz mi bylo hodne zle, tak sem taky mohla byt doma, tak si myslim, ze dite s horeckama co musi zvladnout skolu to nema snadny protoze pro me to teda vzdycky byl oser kdyz mi bylo zle to odsedet a mrzi me ze i jiny deti to museli vydrzet

MirkaD
    Treba ten nerozpozmamej komplikovanej zapal plic, ze:D v dnesni dobe kdu ti snadno vymenej srdce a daji robotickou ruku nejaka trapna diagnoza proste lekare nezajima:D

Spala sem v noci asi 3h, je mi dost mizerne, ale zatim venku neprsi a snad by dneska melo byt taky bez deste a na chozeni hezky:)