Fóra › Ostatní › Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023
Černejčaj-s Dafi nevím…jestli ty pamlsky?,to asi ne,když po tom vajíčku večer,přitom vajíčka bylo ždibec-tatka měl k večeři 2 naměko,tak jí kousek dal,ještě se mě ptal-a já-no kousíček jo…
ted z toho byl ráno smutnej,cpal mi peníze,že je to jeho chyba….což není!!
jako s tím břichem to hlídáme od toho Vyškova od Prosince,kde měla to nega velký vyšetření,pak měla tu dietu půl roku bez masa-teda občas folé/tresku,pak jsme přešly na ty granule veterinární protože skro denně vařit….
vlastně furt hlídám o jí dáváme-sleduju u pamlsků co jí dáváme-,žedný kuře,nic z kuřete,masa,ždibec…jabko,jogurt bílej a jabko,jo jednou za čas kousek vajíčka,ale u toho tatky to byly 2 ždibce….,
doma su jak gestapo,furt lícu,kde je Dafina?ta po příjezdu rovnou k bytu rodičůůůani ne k nám…
tted rodiče často otevřený dveře,že léto,zas nemůžu furt buzerovat rodiče-
A ANI NECHCI FURT BUZEROVAT RODIČE-NÉÉÉÉ ŽE NEMŮŽU,ALE FAKT NECCHCU,PŘECE KVŮLI TOMU,ŽE MÁME PAKO PSA,KTEREJ VLEZE KVŮLI ŽRÁDLU I DO MACOCHY,TAK NEBUDOU FURT VE STŘEHU KDE JE NAŠE ŽRAVÁ FENA-ŽERYKA PROSTĚ NENAPADNE TAM BEZ NÁS JÍT,GERA TO NENAQPADLO,JINAK RODIČ POCHOPITELNĚ SE SNAŽÍ DVEŘE ZAVÍRAT,NEDĚLAJÍ NASCHVÁLY NEBO TAK,ALE PROSTĚ VÍŠ JAK-LÉTO-OTEVŘU,JDU S KOŠEM…POVĚSIT NĚCO,JE TEPLO,TAK HOLT ČLOVĚK HNED NAZEVŘE..A DAFI X KRÁT ZA DEN NE-NÁ-PD-NĚ…PLÍŽÍ SE K RODIČŮM-JESTLI JAKO NENÍ OTEVŘENÝ???
tak to je taky mazec…pochopitelně jsem máti říkala v pondělí-ž jako,kdybych lítala,naháněla Dafinu po dvoře a lítala jak fůria a ječela,kde ta koza je,že ju zastřelíkde zas co žere…tak,prostě je to proto že nechci aby jí bylo takhle blbě,takže rodiče se snaží dveře zavírat…ale taky jsou jenom, lidi,že,skleroza a tak:-)
žrala by furt…jinak,chut na jídlo má…
jo ehm já přibrala kilo něco krna-to jsou ty sachr dorty ve středu,v neděli koláče….,bych si liskla!
Martin se ani tak nerozjezdilale známej mu řekl,že když s tím jeszdí jen po okrese-vyškov,Věteřov -granule/veterina,a jasně-do města…
takže si odrvná auto,že se to musí jednou za čas projet kvůli baterce,tak proto mě odvezl,
nejdál s tím byl na Buchlově,jinak on s autem kromě Blanska daleko jezdit nebude,výlety a tak,jezdit se vlastně trošku bojí-jezdí nerad,kdyby bylo po jeho tak auto nemá….
-Martin na ten tvůj příspěvek o Tescu říkal,že kdyby ti doktorka napsala,že tam dělat nemůžeš,tak by tě tam neposlaly…to je vlastně pravda,ne??