Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

MirkaD

tak jsem tu….
    v sobotu ráno vycházka do Kozla s oběma psama-v 7 ráno a fakt dost kosa-zima+studený vichr,no psy se proběhly po cyklostezce,měly změnu,a jelo se dom,doma jsme nechaly Žeryka-byly jsme rádi,že bez poblinkání zvládl vycházku ranní,a Martin mě s Dafi hodil do BK,jela jsem mimo jiné na kamarádky ze čtyřlístku narozky
    no dojely jsme do BK,auto nechaly u Billy,Dfi si šla koupit do zverimexu pamlsky,Martin tam nakoupil venkovním ptáčkům,Žerykovi Brit salám a kočence papů,daly jsme Dafču dom,udělalo procházku po městě-já si koupila v sekáči svtr tenší bílý za 39kč,jako podvrstvu,a Martin frčel dom,a já zalezla k tatkovi číst,odpo jsem dala vycházku kousek od baráku-bylo dost teplo teda,
    no a na 5 hodin jsem vyrazila na oslavu kamarádky na konec Blanska na Pizzerku,sešly jsme se pokecaly,oslava v pohodě-ani tam nebylo moc draho-vyšlo to na přibližně 1400kč,což nás většinou vyjde na 2000-při stejným počtu pití/jídla…
    probraly se děti,dovolený,vztahy….hokej…no kde co-a když odcházela dom jako první kamarádka zdr.sestra-která musela ráno do práce-tak holky-jééé jak se vlastně máš?a co manžel?
    ono to z ní vtipně…ale než se proberou děti-mají celkem 4,než se proberou dovolený-holky hodně cestují….+další témata…no o půlnoci jsem byla doma
    dala jsem Dafču vyvenčit-i když tatka s ní pochopitelně večer byl i chvilku odpo,
    v půl 4 jsem ji daly zase vyčurat a v půl šesté jsme šly na vycházku-okruh po městě ze cvičením před radnicí,kdy nadšeně dělala kroky,otočky,couvání,obíhala sloupy,ukazovala lavičky,jinak se táhla…,odpo jsme šly s takem na vycházku kousek podél řeky,kolem koupaliště přes město a dom
    já vyrazila za mou tzv.druhou mamkou na pokkec-seděly jsme venku pod stříškou já se cpalaskoro teúlýma merunkovýma koláčema,a bezovou štávou-mnam!
    semlely jsme všechno možný/nemožný,a chvilku před bouřkou jsem seběhla kopce-bydlí na podlesí-takže kopec nad bydlištěm Killiny,tak jsem zavzpomínala jak jsem tu trasu chodila sedm let pro Killynku…,
    doma už jsem po sprše čučela na déšt,Dafi po venčení s tatkem,tak pohoda….
    večer jí dal tatka kousíček vajíčka,někdy jim kousek vajíčka dáváme…
    a začalo pak 12hodinový peklo-vyblila večeři, a po vyvenčení-kdy bobek normálně tvrdej začala chodit a chodila,chodila skoro 12hodin
    CELOU NOC-NA POSTEL,LEHLA SI NA MĚ,PŘITULILA SE OBLIČEJ NA OBLIČEJ,A NA ZEM,A NA LECH A HRABAT A NA POSTEL A PŘITULIT NA ZEM A ROZHRABAT PELECH A NA POSTEL-PŘITULIT A NA ZEM,A PELECH ROZHRABAT,A NA POSTELA CHODILA A FURT CHODILA A FURT …,kdykoliv si lehla/sedla,tak se zvedla zase začala chodit…,no nic….spala jsem od 2do půl paté…ráno v půl osmé jsem s ní šla na veterinu -máme jí kousek od domu,naproti benzince,za chvílu za mnou řada pacošů a to bylo 15 minut do potevření….
    tak jsem doktorce povykládala co a jak,s tím,že 2 roky řešíme břicho,-jako jak měla dietu zelenina/tofu-ne MASO-půl roku,pak jsme přešly na granule,s tím,že i tak se musí pořád hlídat co se jí dává,a aby někomu něco nesežrala….no Dafča vyfásla 4 injekce-na břicho-od bolesti,na posílení jater….no dopichaná jak jehelníček,váha 5,3-ale už by mohla ždibíček přibrat-má už jaksi koostnatou páteř což prostě u knírače není pěkný-on knírač nemá být zas jako nějaká vyhublina…,dostala balíčky probiotik,gel na doma,do zásoby a na dva dby ještě,o ten jsem si řekla-ENTEROZOOO GEL,,že ho znám z videí-co by měl mít pes v lékarničce….no a šly jsme dom,dopo jsme odjížděly,vlakem,ale Dafi na klíně/v náruči-všechno prospala-capkat nemusela….doma pak ležela,já si šla sednout odpo za kolegyní z práce,co se od nás odstěhovala-ta co u nás byla přes víkend-cesta k nám ji zabere 3 a půl hodiny ted..
    je od Olomouce,seděly jsme ještě z jednou kolegyní,bylo to fajn,seděly jsme ale venku na mega tvrdé dřevěné lavici,takže od včera mě bere krční páteř jak čert-uf pekklo tohle…
    ale s holkma bylo ajn,pokecaly jsme,zasmály jsme se,já si dala salát a 2 bezový domácí štávy,kolegyně mě v LIDLU koupila tuniku,kamaráce taky-kamarádka nás pozvala,příště ju musím při placení předběhnout-což je háček-kamarádka běhá a běhávala závodně!!to se blbě predbíhá…:-D
    dojela jsem dom,to už byl doma Martin,Dafík chrnělajá si zacvičila na záda,šla jsem večer s Žerykem-ke křížku a zpět a pocvičit si s ním a po osmé jsme šly spát…..
    dnes v půl sedmé jsme vstávaly,vyvenčila jsem jsem Dfču,Bettynu,Žeryka-kousek od baráku,zezadu za zahradama,Dafina kousek venčení v náruči,šupla jsem holky dom-byl to fakt ždibíček,a šla jsem s Žerykem a po letech v sedáku a s hůlkama do lesa-chodila jsem ze psama s hůlkama kdysi…s touhle dvojkou jsem to ještě nezkusila,protože kvůli psům,často zastavuju/uvazuju,ale chtěla jsem rozhýbat krční páteř-tak jsme se s Žerykem vydaly k hájence-kolečko kolem obrázku,lípa,předtím teda kousek ještě podél velkého pole pohled do údolí a zpě a od lípy dolů,nikde ani živáčka,jen zajíčci,ptáčci a hmyz-v lese jsem se pomodlila,pak nahřála o strom,pokoukala konvalinky a šla dom
    Dafinjka tam chudál celou dobu řvala jak tarzan….tak jsem ju pustila ven,posnídala jsem na terase a střídala jsem-úklid/ležing/ležing-úklid,pohádky
    odpo jsem před bouřkou vyvenčila zvěř před barákem chvilku a zase ležing….,před chvilkou sknčila bouřka,du se mrknou po zahradě-už 2 týdny nám tam líce velkj papoušek,dneska zobal cosi na zemi s hlíny u stromu,tak jsem mu tam dala misku s jídlem a klásky….