Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

MirkaD

tak včera ranní-oečení,kasa,vybalování a zase kasa,vypadla jsem skoro ve 3od 5 od rána se 15minutivou pauzou nic moc-hooodně lidí,zima na kase a k tomu protivný kolega,kterej když má být v poslední době o něco dýl,tak je protivnej jak čert…
    vytunil to tím,že když se mnou vybaloval,a já měla na sobě tu sukni-no obvykle ju teda u vybalování nemám,nechávám jí na kase,ale nechtělo se mě ji kvůli chvilce sundávat,zmrzlá jsem byla jak čert-a on-shod tu suknu,vypadá to hrozně,kdybys s tím šla někam k rybníku,neřeknu,ale tady…
    ano-za á-su vděná Odettě,že mě na ni upozornila
    a za b-borcovi jsem řekla,že mě ji neplatil,že v tom vypadám hrozně je mě u prdele,a mu do toho co mám nemám na sobě nic není…
    no byla jsem celý odpoledne rozjetá jak parník….
    doma vyprat,vycházka ze cvičením-obíhačky,hledání hraček,pachový čtverečk…večer chvilka šlofííka a pak večeřička,televizka-Vyprávěj-jediný co se snažím sledovat a pohádky…
    dnes pečení/kasa/vybalování,dom jsem šla před půl třetí,to že šel kolega o půl druhé mě jako dost naštvalo-prý-mám vybalený,co bych tu dělal?no nic no…
    dojela jsem ve tři,dala jsem kafe,zákusek,vyprat pračku,vypustila jsem pséky,ještě bych mohla trochu uklidit a spáchat obě,
    včera zákusek,dnes zákusek…
    EvaC-já chodím jak Kachna často-u mě nejvíc bederka-ve středu volno a záda mě držely tak,že jsem nemohla ani ležet,po neděli dovča,tak uvidím,jestli nazajdu záda spravit…
    jo to sedadlo v autě-mám vyhřívací potah v autě,dávám si to na hodně stupnů,i když je normálně teplo-jen abych si prohřála záda…
    lituju,že si ten potah nemůžu nosit sebou a kdekoliv zapojit….,
    jinak se taky snažím cvičit,ale když třeba v práci x hodin tahám těžký věci nahoru/dolů,tak nemůžu řekat zázraky…
    Denny-čím víc dělám s lidma,tím víc mě nepřestává překvapovat jaký jsou hovada-chování-zboží všude možně,nezdraví,neodpoví na pozdrav,u zívání se pusa už nezakrývá…co kde rozbijí/rozlijí-nechají….-a chování lidí se čím dál víc zhoršuje…
    ale to žhářství to je masakr,bych jim usekla ruce u samé prdele…, ted furt jede pozitivní přístup k životu
    pozitivn přístup k výcviku/výchově psů,
    respektující,nebo vysvětlující výchova u dětí-to dělá švagrová s 3 dětma…
    -ale já su celkem dost pro fyzické tresty v případě těchto hovad….