Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

MirkaD

ehm-to mi připomíná-já se prostě všobecně bojím chlapů…
    nevím proč to tak mám…mám to tak,
    takže,když jsme měly toho nepříjemnýho šéfa,dřív-tak jsem se ho bála…
    a jednou na začátku jsem to prohodila před tímto šéfem-nějak to bylo na téma-přestávky ted-a před tím….
    venku u zastávky busu-taková prostě chvilka času-a on?proč jste se bála?co vám mohl udělat?jakože fakt to vůůůůbec nechápal….ale vůbec….
    jinak-tento vedoucí je fakt hodnej a nikdy nikoho nezdrbal,nesřval,nevynadal…
    a jedna kolegyně-že se ho bojí-tak jí říkám-proč???že není důvod,že je fakt hodnej-i před ním jsem jí říkala,že je fakt hodnej-což ona-no to mi říkaly…
    a já tak vidíš,co blbneš?
    a ona-no on když mě vidí,tak po mě vždycky něco chce-nějakou práci-úkol…
    no ježkovi oči-ale to dělají všichni vedoucí i zástupci u nás-pokud tě nevidí vybalovat/na kase,nebo lisovat/péct,pokud prostě vidí že někam jdeš netáhneš zrovna palták,klec s krabicama,máš prázdný ruce tak holt ti dají nějakej úkol…
    u mě to vypadá takhle-Mirečko,děláš něco?
    no-a já bud řeknu-ted jdu na wc,a pak chcu jít lisovat/tam mám paletu/chcu doplnit sladký na kasu-ale řekni co je potřeba-jak vylezu tak to udělám-a dozvím se,že je třeba ted hnd doplnit plyšáky,dát tam máslo,prostě něco se má udělat ted…nebo-dobře potom tam hod tohle…dělej tamto…
    -takže já na otázku-jestli něco dělám-odpovím-du tam,dělám tohle-ale řekni co je potřeba udělám to-protože prostě vím,že ted je potřeba tohle….
    no a ta nová to brala tak nějak-a jééé potkám šéfa,zase bude něco chtít,ale takhle to prostě není-taky ten novej občas chodí-neví co,kde,tak holt se mu častěj říká co a jak…než těm služebně starším co si řeknou-hodím tam sáčky,zaliju kvítka a tak….