Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

MirkaD

Černejčaj-ty seš tak chytrá!
    já chcu být taky tak chytrá!
    já než něco vyžvejknu,vysvětlím-tak to tak obkecávám,že už pak nikdo neví co a jak a úroč říkám…..na zabití ta moje vlastnost…..hrozně mě to na mě sere..
    no kamarádka,je prostě u jiné filiálky,vrítit se nemůže,nemá kam,a tam se prostě některý věci dělají jinak-tak jak u nás dřív,což ale nezažila+kolektiv…
    co se týká kolektivu-to jsem jí říkala,že u nás to bylo x let blbý…
    2 zástupkyně dost přísný-odcházely kvůli nim lidi,+přísnej vedoucí…
    a občas některý kolegyně taky mazec…
    ted několi posledních let je to dobrý,hodnej vedoucí,ted před ním taky hooodně hoodně fajn-ten mě hodně pomohl,ani o tom neví…
    před ním vedoucí-mladá-ta taky fajn,i když měla odstup-žádný srandy,blbost,pokec-ale jinak prosti ní nikdo nic říct nemohl a neřekl,ale ta byla chvilku-ted je na mateřské,
    jinak ti před ní fakt přísný….
    a taky je to u nás těžký,než vezmou mezi sebe někoho nového-kolegové,
    já to třeba tak neberu-protože doted si barevně pamatuju svý psycho začátky-to jsem zkušebku probrečela,protože jsem byla extrémně pomalá,a kolegyně kvůli mě musely být dýl aby se vybalilo,a tak je to štvalo-NEDIVÍM SE JIM!!!!!!,
    TAK MI TO DÁVALY SEŽRAT,no a kolegové by po všech chtěly aby byly rychlí na kase,bez storen,rychle vybalily a tak….-jako dotazy -jéééé ona to ještěnemá?to dělá tak bdlouho?
    at si pohne!!!
    to taky není úplně fajn…
    druhá věc je,že v sobotu 2 pomalý mna kase-hodně pomalý,a 2 holky u chladáku tam byly od rána od 5 do 4-protože se to prostě muselo vyblit-ono když musí často chodit na kasu,tak se to moc nestíhá-jasně do těch 4 to byl extrém…,
    to byla vyjímka….
    ale prostě,u nějakýho kolegy víš,že se budeš muset hooodně honit,abys ty věci stihla,protože je pomalej,
    no,takže ona šla s fajn kolektivu,do koletivu,kterej jí nesedí…no,
    to je těžký no…
    to prostě…může se časem změnit kolektiv,nebo nemusí…