Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

MirkaD

tak včera odpolední-zase třetí-takže hodně vybalování/úklid-jsem myslela že mi včer upadnou záda-a to naštěstí zástupkyně dělaly alkohol,a kolega piva-takže ty úplně těžký věci mě minuly-ale i tak-nahoru,dolů….
    v noci jsem vykopla psy čurat do super lijáku-a vykopla doslova-každej dostl pláštěnku,vrazila jsem je na dvůr s povelem čurat,a když to chtěly otočit zpět na terasu,tak jsem napřáhla nohu-že NE,tak se vyčuraly-zabralo jim to vteřinu-a já nadšeně skákala a tleskala-a odměnvala
    v půl paté ráno-bolavý loket,zápěstí,koleno,záda,prsty……jsem nevěděla jestli mám vstát,a už neležet,nebo brečt,nebo spát…..dnes teda volno…
    lije…..
    k zubům-Gero hooodně zuby v čudu-ten byl xkrát na zubech na veterině,po něm to zdědil Max,Dfi kámenn zatím dobrý,ale před dvěma/3?lety vytrženo 8 zubů-kývaly se,Kim byl na trhání+čištění zubů ve 13letech,
    pes se kterým jsem byla nejčastěj na veterině je Dafča….
    ostatní jen ty zuby,očkování+občas zánět žaludku,pokousání
    a Dux po nehodě amputace nohy….
    ale Dafi je rekordman u mě…
    ted má nteda váhu dobrou…zuby nečistím…ale pastu mám,občas bych měla…
    ted po mě v noci chtěla vyjádření kamarádka/kolehyně z práce,jak odešla-chtěla poradit ohlednně práce-zůstat/skončit??
    že je to tam kde je jiný,že jí chybíme my,že jsme se u prááce podporovaly,pomáhaly….
    a já nevím co jí říct-NEVÍM-vím kolik let jsem sháněla práci já,kolikrát jsem byla na pracáku,protože zdraví-to nemůžu,to taky ne-tam se stojí,tam je zima…
    a jo do 12 bych třeba nikdy nešla,to bych nedala…
    a ted práci mám ale někdy si říkám,že za to platím velkou cenu…ale to bych platila všude….
    ale ona je mladá,zdravá..
    ale fakt nevím co jí radit,protože to nevím…
    zkistila jsem,že vlastně vůbec neumím radit lidem,že říkat někomu co bych dělala na jejich místě,když n něm nejsu…
    tak to pak vypadá,že je mi ten člověk jednno-není-ale poradit neumím…
    ČERNEJČAJ-fajn,že je Ferinka v pořádku,nepomohlo by trošku pohybu nějak?dokud nejsou vedra?vím,že na vycházky to nejde kvůli tomu vlčákovi,ale třeba něco na dvoře?nějaký přivolávačky…nevím…blbost,že?no tak to dopadn,když radím:D
    du moknout ven-radím kraviny..::D!