Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

cernej caj

PetraK
    muz hlavne nechce krmit masem…

Ale ty RC ji docela chutnaly a hlavne mela skoro dvounasobnou davku v misce a to ona, pazravec, byla mooooc spokojena 😀

Fifi
    tys ji videla s tema 16kg, tam je problem ze po pyometre jak to bricho prekuchali se ji ten tuk uklada hlavne na zadickach od beder niz, takze s tema cca 16kg (kdyz sme jezdili vandry a vylety, mivala i 14, 15 u ni beru jako ideal vahu a 16 takovou starecky prijatelnou) tak s 16kg je podle me tak OK, ale zacala jsem si posledni asi 14 dni vsimat, ze zas blbe muze na ty zadni a ze ji obcas ujedou do auta nebo pred krabici na postel, a uz mi zas zacala pripadat ze ma ten velbloudi hrb na zadku, protoze se ji to vsechno uklada tam a ne rovnomerne…

a to je to, co vadi… navic tu pravou zadni ma s tema pretrhanyma vazama, to je uz 8 let po operaci ale je to videt, ze tu nozicku ted na stari jakoby tolik neohyba a vsechna ta vaha na zadnich nohach neni dobra 🙁

sem vcera v tom desti chodila tak hodinku ale myslela sem, ze to stihnu pred prichodem fronty ale ona se trochu otocila 😀

jinak feri vypada OK, hladova je, dostali jsme na dnes a zitra spesl pastu, co ma dostat jeste proti bolesti a s ferinkou snad problemy na cisteni nebudou, jen me to fakt nenapadlo, v zivote u zadnyho psa takovej problem nebyl.

kelpu dostavaji treba 1x rocne asi 2 mesicni kuru, ale asi to taky uz neni dostacujici.