Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak jsem v pařátku, jak řiká Fifijová, dojela pro Brtnika a nic jsem nezpůsobila. To je dobrá zpráva. Pak je ešče jedna dobrá zpráva, ale tu vám neřeknu, protože bych pak o ni nemohla psát, takže prt a číhejte na článek 😀

Už sme si čistily/i dneska ty žuby žahnutý naholu?

Maya
    nevím jestli se vám to na fb ukáže, ale je to boží, Guliver vyhledávač ?

TO JE BOMBÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! BOMBA, BOMBA, A…….BOMBA PES. GENIÁLNÍ A ÚŽASNÝ! To obedience rallye taky nemá chybku. Smekám před oběma.

Fifi
    A mam dalsich 70 vajec, uz se na pade trese jedna znama. ?

ze mně už je taky velkodýlerka 😀 povezu kolegyni

černej čaj
    chodila v destu a musim rict, ze su docela zmrzla a doma se nejak ne a ne zahrat ?

se nedivim. Jsem teď ráda za tu pec a zásobu dřeva, topení jsme vypnuli a tak si užíváme pece. Včera jsme ale nestihli topit po příchodu z práce, zavlažilo se až večer a ráno…. byla slušná kosička, tam, kde nebylo otevřeno.

kveten jak ma byt, destivej a pomalej

jojo, zrovna jsem si cestou do prasé říkala, že takhle pomalej a studenej mám už opravdu dlouho nepamatuju. Je to tak jak by to mělo být -však se říkalo Studenej máj f stodole ráj. A já pochopila konečně proč – protože není výpar vody ze země a tím pádem pak, až začnou hice tolik nechybí. /ono teda v současnosti chybí i tak moc, ale proto se to říkalo/

Ale ty husy!! To je krásná fotka, to za to stálo!!

Supr, že Ferrata už to má v pořádku za sebou. A ad to udržení váhy – fakt nechceš zkusit krmit masem, než ji trápit prázdnejma granulema? Bubrdlína, jak pěkně zhubla po příchodu k nám a ládováním se masíčkem a zeleninou. A to jí nějak neškrtíme v množství. A plus navíc má i spoustu odměn, protože je snaživá a taky venku ráda vyčuchává pamlsky a tak.