Fóra › Ostatní › Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023
tak včera dopo venčeníčko kousek v dešti,Dafině jsem v akci-aspon trochu pohybu denně-zaházela hcvilku činku,pak cvičení,pohádka a hurá do práce
v práci jsem chodila jako třetí,mega vybalování fakt vysokejch palet-jakože,hoodně vysoko nad hlavou-a skleněný věci-utopenci…a tak…no nervák,kolem 4 jsem dělala obrovskou paletu s alkoholem-půlka na zemi-co se nevejde,půlka neudělaná,já záda v háji-protože-navrch-sundat-podívat se jestli se to vejde-zjistit,že zase nic,na zem a znovu-navrch-dolů-vleze se?ne,dolů,navrch…
no dostala jsem depku,že to nedám-úplně jsem vynervila,oznámila zástupkyni,že to nestíhám…jsme se ještě měly střídat na přestávky a před půl šestou šla dom mezisměna a zůstala jsem tam já,kolegyně a zástupkyně-a já se asi na pár minut dostala do stavu-tvl-to nedám,du pryč….-mimochodem,boží stav….
no strážnej z toho vzal dolů pár beden s alkoholem na čipování-takže mě ulehčil lítání k regálu a zpět-vleze se/nevleze se?-no a nakonec jsem to přce jen stihla,udělala,+úklid a další věci,a nebýt toho že mi popadaly na nohu konzervičky kočičí-na nárt-bylo by to fajn,
při vypouštění mycího stroje jsem si ještě pustila do boty tu vodu ze stroje…
ale tak jinak dobrý..no,stihly jsme to no…
dnes se budou provážet palety,který mají taky tak 2 metry na výšku…,to bude taky prča….
tady jinak popršený,šla jsem kousek k lípě ze psama,daly si obíhačky stromů,pocvičily jsme cvik mezi,a šly dom,Dafině jsem přistřihla -nééé křídla néé-žádný bohužel nemá…
Dafině jsem přistřihla stst na nohách,at není tak mokrá a zablácená,u toho se mi vysypala bunda s pamlskama…tak se Žeryk najedl,,,meziím…
Kimi-výstavu závidím,bych se taky na nějakou mrkla-mám ráda výstavy…
Černejčaj-držím palce s Ferinkou!!!
nádherný fotečky!!
Kachna,Brut-přeju všecičko nejlepší!!!