Fóra › Ostatní › Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023
PetraK
No mbozka bezpapiraku tam je to jamsy ale mnozka papiraku ktera se gyklube z chivky a lidi myslej ze s papirama se tomu vybarujou… ale vetsina plemen ma.svoje “chovatele” kterym se jiny vyhybaj ale laik nalitne, pac papiry a na prvni dojem vse ok…
Tak musite vic jist vejce a pect piskot:D
No leti to… jako u vseho… moje malinkaty stenatecko ma skoro 14…
Feri po 45 minutach upada do spanku, kdyz ji sla pani doktorka po 10 minutach zkontroovat do cekatny ze usne s nama tak kroutila hlavou pripichla ji davku a po dalsich 20 minutach uz teda dost kroutila hlavou.
3x v zivote zatim se stalo ze 3 ruzni veterinati kroutuli hlavou ze tohle jeste v zivote nevideli:D
A z jineho soudky, tatinek ma kacenlu porad tak se vcera ptal zda se nechci stat pestounkou, uz ma rok a 3 mesice a porad nic… a pokud se nikdo nenajde tak skonci v decaku. V dubnu byla na operaci, hhlavicka ji roste pomaleji nez mozek tak museli lebku nejak nariznout a hoji se krasne. Pry tam mozna bude nejaka lehci mozkova nedoatatecnost tak ji nikdo nechce