Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Sem si fčéra prodloužila víkenda. pracovně. Potřebovali jsme koupit roxóre do věnce a další jiný železný potřebnostě. A já jsem potřebovala koupit sazenice zeleninový. máme tam v New Bubu supr zahradnictví. Krásný sazenice, krásný ceny, tak doufám, že taky bude krásná zelenina 😀 .

Fifi
    čus sekačko, taky mě to bavčí.

Jsem velkodealerka
    asi taky budu, ešče sem nestihla sežrat svou zásobu vajec a fčéra mi volal pán, že má další. Přemýšlim s kým se podělit.

Maya
    a, normálně pustil bez potvrzení,
    tak na to jsme taky tuhle koukali a pak si to přenastavili. Teda takle – Brtnik přenastavoval 😀

Jana Nepomuckeho mame u nas pred
    a co Petronel, stavil se tam u něj někdy? 😀 😀 😀

Zlatka
    ož mně,ale kocour ted vstával prvně od rána
    to mě fascinuje, jak voni dokážou prochrápat celej den.

Mirka D.
    ak jo má tu nejnovější knížku o té výchově

a copak si s ní podloží? že se na to nevyprdneš, dyk to nemá cenu. I kdyby si s tím nakrásně dala tu práci – a to nedá – a přečetla to, tak nemá šanci to pochápnout.

černej čaj
    nekdy je rozdil mezi chovkou a mnozkou spis nevyraznej

si dovolím opononovat teda.

Čajdo? to už je šest let, co Timíček odešel???? 😮
    Jak to děláš, že máš tak krásný fotky kytyšek a detaily hmyzákůch?

Kimi
    zajímavou knihu Sudetský dům, autor Štěpán Javůrek
    já teď co jsem starší, tak to mám ešče výraznějš, než dřív, já nic o válce a věcech kolem nemůžu vidět, číst. Nejde mi to.

u akci tvůrců z Orlických hor, spousta výrobků užitkových i zdobných,
    to je tak supr, že těchhle akcí přibývá a že – jak se zdá, se toho chytají i mladí, to jsou věci, který mi zase dávají naději, že nejni šécko v kopru teda.

Brůtici už jsem přála v telefénu a jako dárek jsem jí popřála pevnej nerf na její děti a myslim, že i kachně by se to mohlo hodit. každopádně ŠÉÉCKO NEJ VY PATNÁCTKY!