Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

MirkaD

ke štěněti-já to nemám čas víc s kolegyní probírat v práci-přestávky spúolečně nemáme….-no kolegyně,je to nadřízená,takže spolu ani třeba nevybalujem a tak,prostě jen tak něco za pochodu….
    a jo,jasně,že ji můžu říct a řeknu,že učení čistoty je na dlouhou trat,
    že to není hned,jsem jí říkala,že štěně mělo být chvílu ještě u matky,
    jinak kolegyně,že to z množky nením,že má papíry…
    nooooo,kamarádka ze čtyřlístku má 2 čivavy-rozdil 14 dní,obě feny-jedna z papírama-drhá bez,
    máti pořizovala tu fenu bez papírů jako překvápko,jinak,ta druhá s papírama ta fena-tak kamarádka říkala,že objížděly ty chovky a prostě u těch čivav ,že jich tam bylo prostě HODNĚ,že u tak malýho plemene to svádí mít těch fen prostě mraky,a že některý chovky s PP vypadaly jak množky….jako,ne,že by chlív a tak,ale tím počtem psů….
    tím,se kolegyně nezastávámm,jen píšu zkušenost kamarádky,když jezdila vybírat čivavu….s papírama….,
    jinak má kamarádka 14letou fenu s papírama,ze kterou jezdily po výstavách+cvičák,má i základní zkoušky,mi ted vypadlo plemeno-takovej ten střední krátkosrstej bernák-ježíš jááá mám okno…24 kilo to má…