Fóra › Ostatní › Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023
tak v pátek ranní-k večeru vycházka ke křížku a zpět,
potkala jsem Pvlu a zjistila,že jede na koncert Marka Ztraceného do Slavkova-oooo jak jí zááávidííím,mám ráda jeho písničky a když si k nim člověk pustí videoklip,tak některý jsou i dost slilný…
útěk přes hranice,nebo Pospíchej pomalu o židovské rodině podle skutečné události….kamarádka si myslela,že jen čtu a hudbu neposlouchám,
někdy je vůbec vtipný jak málo o sobě víme…
volala mi kamarádka z našeho čtyřlístku,co spolu kamarádíme od 14 let,náš 4lístek z BLNSKA,a jestli nevím co na narozky jedné z našich kamarádek?že hlavní dárek bude parfém+přání-přání si dáváme roky-to musí být:-)mám je všechny schovaný,kdyby nic tak přání prostě,to je povinný:D,vždycky si dáme práci s vymýšlením co tam napsat,no ale kamoška chtěla něco pidi k tomu parfému,něco,nějaký čajík?a ted jaký?
tak jsem nakonec navrhla náramek ze šutrů…pár šutrů kamarádka taky nosí…
žulu,mramor a tak:D:D:D:D
ehm no nic,su dcera kameníka…..
v sobotu volno,tak brto ráno vyvenčit péky a jen s DAFI jsme jely pro granule,
brala bych i Žeryka,ale poprchalo a bylo hnusně,takže bonus k jízdě v autě-jakže-no bude ti blbě-ale bude jízda jinam/les/kopačka/výlet….
tak ten bonus by tam nebyl,a tahat ho kus cesty,stresovat u veteriny a pak jeeště jízdou s kouskem venčení po městě smysl nemělo
takže s Dfi na vetrinu-granule+pipeta-vectra za 300kč,a prej nepodpruje pipety,že to není zdravější než prášky,že to jde z kůže/krev…
no nic,300kč za pipetu na měsíc-arpalit mě nefunguje…
dojely jsme do města,já ji vzala na vycházku do zverimexu,pak si šla chvilku posedět do knihy,takže taková statická vycházka,než Martin nakoupil a dom
doma jsem jim dala několik hlavolamů,a šla jsem se válet s knížkama,
kromě praní,a podvečerní vycházk,kde jsem teda cvičila s Žerykem taneční a chvilku jsem si hrála s Dafi jsem nedělala NIC jo cvičila jsem na záda…
dnes ranní-takže napíct-jsem spálila 2 plechy sladkýho,protože jsem zmáčkla něco jinýho…naházet pečivofofry,jak je ta pec vzadu…
pak kasa,vybalování,bylo dost lidí,jak je ten den matek…po půl druhé jsme vypadly…
Martin šel ze psama hnmd v 5 ráno…
ted jsou doma,prší…chvílu s něma pudu teda….
něco vyperu,sklidímtrošku uklidím
jinak jsem púřed máti nadávala na Maxe-oni-rodiče mají takovej altánek-posezení zastřešný,no spíš pidi chatka i s dvřema,dřevěný,vevnitř čistý vymazlený,dřevěná podlaha,ted ve vchodu dveře,
no já šla na chvilku s Dfi v náruči na terasu,kde od Mxe všécko obchcaný-rohy mega-máme na terasu dva vchody-tak oba hooodně občuraný,+židle,nohy stolu,
ALE KE VŠEMU ČERSTVÁ LOŽE U SMETÁKU U SKŘÍMĚ,U SLOUPKU U VCHODU:-(((((()
tak jsem akt už před máti zuřila-a máti-no co s tím,nám občurává ve vjezdu závěsy-mají takový fakt pěkný obří závěsy a za tím police s věcma,tak ty….
máti,tak se dají do vchodu branky…
no to zase naprd,že,už tak je tady 3 miliony všude branek,mít to na terse,kde mají psi+kočka pelechy,kočka jídlo,tak nás migne,chopdit otvírat na tersu tam i zpětto je blbost
tak jí říkám,že vždycky jednou za čas chytnu nerva a pak mě to přjde,že s tím nic nejde
a máti-tak chytit ho u toho a plesknout novinama?
tak jo má tu nejnovější knížku o té výchově a výcviku,od toho zakladatele psichologie .cz…
no nic….