Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

PetraK

černej čaj
    ak ja mam v sobe dva hrnce a ten zvuk nijak hroznej neni
    no pro mě jo, od jakživa, rve mi to uši, bolí to. nechci aby nádobí rachotilo.

tak jich jdu koupit tak 10
    počkej a to nezplesnivý?

nelze udělat police, když nemáš místo v ploše? Já měla regálek za dveřma v paneláku, ten mi suploval špajzku

vehementne vymluvit, ale ani od vlastnich deti to neni dost
    no prostě já k tomu nemůžu říct nic víc, než ikvé tykve.

, tak nevim, proc se nad ranem vyvencil v kuchyni:(
    hmmmm, t oje divný 🙁 kdyby ven nešel, tak neřeknu, tam by prostě člověk udělal prostě odznova ten nácvik, že třeba během dovolený zapomněl a tak. Ale takhle?

Maya
    z mnozky byla levna, to je ten hlavni duvod a obavam se ze to bude vzdycky osveta neosveta

Kdyby ta osvěta stála hlavně na tom, že tihle psi jsou zpravidla prolezlý chorobama a problémema od a do zet a že to pak člověka stojí xy peněz navíc? Je mi jasný, že takovýmhle lidem, pro který jsou prachy přednější, než psi samotní, těžko řekně něco osvěta v tom pravým slova smyslu, ale kdyby se to právě zacílilo na jejich peněženky. By se to ho mohly ujmout Novinky, ty furt lidem něco tlučou do hlavy, ty se toho pak chytěj a dělá to celej národ. (všimli jste si, jak po článcích o spotřebě při jízdě kolem 120 km hooodně lidí na dálnici sundalo tu nožénku z plynu? 😀