Fóra › Ostatní › Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023
PetraK
tak ja mam v sobe dva hrnce a ten zvuk nijak hroznej neni, kdyz sevyndavaji opatrne, (ale smaltovany taky nejsou tak hlucny) a panvicky mam mezi nima kus takovyho cehosi protiskluzovyho at na sobe nelezi dnama a taky to necinka, kdyz to vyndavam, ale tak samozrejme musim opatrne. navic vetsinou beru jen tu horni 😀
ja mam problem hlavne se skladovacim prostorem, ted je v albertu akce na toustovej chleba za 45kc (normalne tak 70), tak jich jdu koupit tak 10 😀 a treba vubec netusim, kam to dam. kdyz prijdou garnule, tak mame krabici vprostred kuchyne i mesic 😀
to je uplne fuk, kamosky rodice si taky koupili psa z mnozky a kamoska se jim to snazila vehementne vymluvit, ale ani od vlastnich deti to neni dost. nastesti je ten pes ok
no ja sem rano zas nasla louzicku a bobky v kuchyni a pritom ven jit charlie mohl, kdyby chtel, i jsem ho v noci slysela, ze sel ven, tak nevim, proc se nad ranem vyvencil v kuchyni:(