Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

PetraK

černej čaj

no ale tak, když musíš, tak musíš, tak udělá loužičku na podlahu, no a co. Já to pak uklidím, je to prostě nehoda jako jiná, ale podložkou si prostě můžu zadělat na problém. A u malých plemen o to víc.

tak ja teda bych musela mit 2x vetsi kuchyn, abych mela kazdej hrnec a panvicku zvlast
    no jasný, že ne všude to jde. Tady v týhle kůchni je supr ta otáčivá rohová polička kde je supr využití prostoru v rohu a tak se tam můžu rozmáchnout. Já jsem teda i v Prahé v kůchni to měla udělaný tak, že jsem ty hrnce v sobě neměla, protože prostě ten zvuk je pro mě opravdu úbližnej. A na chalupě, kde je to hodně malý, jsem měla v sobě ty, co jsem používala málo.

jako takovejch varovnejch signalu ze je to mnozka az to neni hezky
    mě nepřestane fascinovat, že v dnešní době, kdy se o tom problému opravdu už píše a mluví hodně – to je asi jediný plus, který vidím na bulváru jako je Blesk a Nova – díky nimž je tak oslovena i ta část lidí, kteří jsou dejme tomu, řekněme nepřemýšlivý, tak že i přes to lidi furt a furt dokola do toho jdou. Už by to mělo být trestný, takovýhle nákupy.