Fóra › Ostatní › Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Je kráásně, je kráááásně
je pátek, můžem skládat básně
skládat budeme i v pondělí,
neb jsme si vzali dovolenou,
abychom ……….stavěli
(sem původně chtěla napsat, že abychom se váleli, ale to bych dost kecala 😀 )
Už máme koupený ty starý a nový auta? a vopravený a voservízovaný? A pánvičky uložený?
To sem si fčéra krásně zaprocházela. Miluju ty odpoledně-podvečerní procházky. Akorát pak doma už nic nestihnu 😀 .
černej čaj
sem taky při zařizování koupila naprostou zbytečnost. Koupila jsem si pořadač na puklice a pak jsem zjistila, že je to naprostá krávovina, páč když mám ty hrnce v tý skříňce s otočnejma poličkama, tak ty hrnce tam přece dám už rovnou s těma puklicema. Sem blbá, naštěstí to nebyla až tak nějaká investice /neb sem koupila moudře/ a tak jsem to dala Brtnikoj do dílny, že si to může pověsit časem na zeď jako držák něčeho.
Jé, Zlatka má nový válendo grando! To se to bude povalovat s bandou kocouří flamendří! Hmmm a číst si, to bude, co?
Mirka D.
kolegyně co má tu šestitýdenní čuvavu/fenku
šestitýdenní a s papírama, jo? To asi myslí tak max. vočkováka ne? Nebo tak ten cár papíru od UCI 🙁
venčení na podložku já prostě nemám ráda, to si člověk zadělává na problémy a pak se nestačí divit, že ta čistotnost je, jaká je. Ohaříci v tomhle byli vždycky zlatí. Rumíček na můj vkus až moc. Řekni jí, že močák umí štěňata ovládat plně někdy až tak kolem pátýho měsíce. Tedy že nehoda se občas stane, no. Ale pokud chci mí štěně čistotný, tak lítám, lítám a…..lítám. A nespím a lítám.
a kdy jsem začala s výcvikem????
hned, jak štěně přinesu domů. Protože výchova je předstupeň výcviku, takže hned. Učím štěně na jméno – už ho cvičím… a na jméno učím hned a hezky, stejně tak učím, kde má místečko, že je to k odpočívání, že taky musí zůstat chvíli samo, že…. že…. to všechno je učení a už nenápadný výcvik. Stejně tak jako ho hned učím základy přivolání a jiný a jiný. co do štěněte nenápadně nacpu v době, kdy nasává informace, jako houba, tak se mi po prolomení puberty sečte. A vlastně i v tý pubertě, kdy mi zbude v ruce aspooň něco málo z toho množství 😀
Ps. to je hezkej překlep, ta čuvava 😀 😀 to bé asi nějakej kříženec čuvače a čibaby 😀 😀 mohlo by to být zajímavý 😀