Fóra › Ostatní › Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023
tak 3 dny volna za mnou,,
pondělí výletečk a válení s pohádkama,úterý uklízecí,pak na nývštěvě u kamarádky knihovnice-narozky
středa ráno-Žeryk-ke keřížku,polama k rybníčku a dědinou dom,Dafi cvičení/hraní za barákem-za zahradou,odpo knihovna-bože některý knížky jsou tak debilní,že si je radši budu psát sama…
a večer i s Btty chvilku ven,-včera dost vichr,venku se kvůli tomu sedět nedalo…
v práci pečení/kasa/vybalování-hodně lidí-boží zase všude možně-chleba v dogerce,plyšák v časácích a tak-co komu kde odpoadne-bych to bila za tohle ty lidi….před půl třetí na bus,jezení u práce…
kolegyně co má tu šestitýdenní čuvavu/fenku,-tak,že mě ju dá na převýchovu-v té knížce ode mě je v půlce-ta knížka o výchově štěněte od Cyrily Karpfové,že ji to štěně všude čurá/kadí,venku se nevečí,i když je tam dlouho,že nechce chodit na podložku…
a kdy jsem začala s výcvikem????
no poradila jsem jí faunu/diskuzi/psi,
a že tohle se učí dlouho,to vnčení,že podle mě měla být fena u matyky-je s papírama,ale matku neviděly,bylo tam prý 5 různých psů s ní,
tak jsem jí říkala,že Dfina u mě tak asi do 3 měsíců čůrala na sedačce-hrála si a najednou dřep a čurůůů,a učila se to dlouho,nevím jak dlouho,ale za týden to prostě neuměla-jo taky chodila na podložku,to měla naučený od chovatelky,taky jsme ju měly v zimě,podložku jsme odbouraly,ale nevím za jak dlouho
s výcvikem?
jako první se za 2 dny naučila štěkat na povel+otočky na pamlsek…
kdy jsem ji učila seriozní důležitý povely typu sedni/lehni/taky nevím
u Maxe,Betty,Duxe,Killy,Gera jsem si psala výcvikový deníčky,u Dafi ne-škoda…
Čajdo-s prací držím palce!!!