Fóra › Ostatní › Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak prdi, sem fčéra zase řídila. Aji ten traktůr a krásně, krásně s nim umim vyjet a zajet do garáge! Sem hrdobec. Umim si ho už i „vopravit“ dyš mi chce chcípat. Krásně to sekalo, krásně, mám to celý hotový. Sem spokojená!
černej čaj
ale to ste si taky sami a dobrovolne takovy auto koupili
no, tak vono to úplně dobrovolně není, že jo. Páč oni už to jinak nedělají u nových aut. A vzhledem k nájezdu a potřebě spolehlivosti auta prostě nový potřebujeme, nemůžeme zůstat někde viset v lesích při cestě do prasé. Ten klíč tam pochopitelně je, jako nouzovka, když se to vybije, ale není to na každodenní používání.
ale proste kdyz si to koupis, tak tim sama rikas, ze ti nevadi, ze to nemas nebo ze to neco neum
no tak to si dovolím oponovat 🙂
pripade je to bezpecnostni riziko
on i sporák řízený systémem je bezpečnostní riziko. Mám sporák, kde je určitá možnost, nechat to na něm, když mu nastavím, aby se v určitou dobu vypnul. nepoužívám to. Stejně jako nechápu, k čemu je praní, mytí nádobí a pouštění robotickýho vystavače přes telefon .
fakt jeste nemusime bat toho, ze bysme na vyber nemeli, ale pro nase deti uz to tak byt nemusi,
no a o tom mluvím- že mi to může bejt buřtik, ale budoucí generace se bude divit. Obecně – nepsala jsem o Tobě a o tom, že jsi líná se zvednout a jít zhasnout. Píšu o tom, že lidstvo, který už je tak líný, že pro něj je lepší si zatleskat, nebo říct zhasni, to má do budoucnosti zajímavě našlápnutý. nejen tím, že přehodím-li všechno na systém bez zálohy (ale nevím, zda třeba dveře, který se otevírají na slovní požádání umožňují, aby to mělo klíč) tak jsem tupo, protože nepřemýšlím nad tím, že až se mi to cukne, mám problém. Mám osatně i za to, že možná tyhle věci v chytrý domácnosti jinou možnost (tedy zálohu) třeba ani nedávají. ale je to i o tom, že když všechno přehodím na stroje, systém, přestanu se hýbat, používat mozek a je ze mě co? 😀 😀 Neb málokdo využije té volné kapacity k osobnímu rozvoji psychickýmu i fyzickýmu .Každopádně to je jejich volba, jejich život. Jen jsem to zmínila.
holky, znate octanovy krem? na co vsechno to je dobry?
to neznám, vůbec. Může to být k použití, když Tě něco štípne? nebo si zvrkneš nohu? nevím fakt.
Feri jde v utery do narkozy kvuli zubum,
AJ TAK TO DRŽÍM PALCE MOC.
Zlata
myslím, že chytrej systém v autě je tak blbej, že s policajtem by si nevěděl rady a jeho pokyny nerespektoval. Tudíž by to na tý křižovatce, kde by jelo takových aut víc, bylo jistě zajímavý.
Posílám vzpomínku na Tomáše.
Byl krásnej Sir Thomas!
A pánové ráno po nočním flámu.
ňuňůůůů, vypadá to na těžkej tah 😀
Fifi
zase ficelo, ale otepluje se. Merunka vypada total chcipla, snad aspon naky listy vyrasi.
fičelo?? 😮 Tady nic a k večeru se naopak ochladilo. Máme to fakt úplně jinak to počasí u nás. V úterý ráno jsme dokonce škrabali.
poblitina pak uz dobry,
no, tak aspoň, že madam si dala pokoj, když už máš na řešení Troldíka chudítka. Souhlasím s Tebou a Petrs, že tohle je na straku, protože to nemá úplně vůbec řešení. Leda teda ty nějaký terapie. Hele a ešče mě napadá – ne jako řešení, ale jako péči v momentě, kdy bude takhle unavenej – co mu tu záď zabalit do něčeho teplýho? To by bylo k prdu? Jen přemýšlím nahlas.
Jen jsem musela chvíli přemýšlet čeho se týká ta podlitina, než mé oko zjistilo, že zaměňuje B a D 😀
Kimi – nezřízeně závidím možnost pomudlat si štěkanátko!! A navíc mudlací, klidný, ne draka malýho, co Ti rafne nos, jen ho zblejskne 😀