Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

PetraK

černej čaj
    Malo se sustredis na fotky:D FeTi Lie je muj cestovni vlcek a jmejuje se podle FEri TIm charLIE

nee, já vím, že máš cestovního vlčka, jen nevím, co to znamená ten název. teda teď už to vím, toho druhýho jsem neznala v-bec. Jsem nechápala souvislosti.

Zlatka
    Jak tady čtu o těch autech,tak zlatá Škoda 110.

no to si piš! Lidi se sprovodí ze světa svou vlastní leností, nic jinýho k tomu nebudou potřebovat, navigace je odnaučí používat mapy, takže se ztratí ve vlastní ulici, auta budou řídit za ně a bourat za ně (kdyby tam u tý zdi stál člověk……mohlo být veselo, když Tě to nepustí ven z pruhu a bude toho zapotřebí, abys zamanévrovala, protože ten před tebou něco udělá, tak máš smůlu a nevyhneš se mu………. )zadek už nikdo nezvedne od televize ani aby zhasnul, protože stačí zatleskat, ani za kliku nemusí brát, stačí říct Siry otevři……… nic se nebude muset člověk učit, protože všechno najde na intronétu – i operaci mozku. Že to tam umělá inteligence zadala špatně nikdo nebude vůbec ale tušit…………. vlastně se ani už nedivím, že současná generace trpí nejvíc deprézema. Asi bych taky trpěla.

Maya
    chteli prirodu a divili se kdyz se jim tam nastehovala 😀
    a vůbec se jim nesměju 😀 😀
    nejdřív zemi zplundrujou chemií a humusama a pak si chtěj pěstovat přírodu na paneláku

Fifi
    vcera se zase Ruzice zeblila.Odhalila jsem moznou pricinu – rozzvejkanej shnilej vorech nekde vyhrabala.

a už dobrý?? Ty dvě důry u nás taky furt hledají, honím je s koštětem, lopatou, bejkovcem a je mi to stejně prt platný :d

Troldovi stehynka blednou, kuze kolem pindika porad takova oskliva…
    No tak aspoň, že to celkově ustupuje. Ona ta kůže u pinďoura bude asi trošku v něčem jiná?

Maya
    Artuš bude druhej taliprd? jaký má obrovský packy
    Nestraš ji. druhej takovej exemplář se narodí až za 50let, myslim 😀

Kimi je krásnej, krásnej, krásnej, tak ať se jim s ním dobře daří – doporučuju upevňovat to nejzákladnější, co ohař má. Vystavení. Kdyby chtěli – hoď jim můj článek o Lovím, lovíš, lovíme. Mohli by si tam vysosat nějaký základní užitečný info, jak s ohařem pracovat.