Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak sem fčéra byla úspěšná a se svým černým ďáblem posekala nejen to plánovaný, ale taky ještě pořádnej kus louky sekaný navysoko! Byla krásně suchá, tak to šlo. Ešivá mi bude přát počasí dneska, tak si tam asi zajedu dát repete a sfouknu to do konce. tož mi držte palce, páč možná pršet bude, možná ne, tak uvidíme.
    Bubrdle mi tam zase uďála radost, brouček moje důchodcovská.
    A ráno, ráno jsem měla takovou radost, jak mi to šécko jde od ruky! Kolik toho stíhám. do doby, než jsem zjistila, že ten smeták mouratej mi sežral snídani!!! Hájzl jeden. 😀 Tak jel, že se nepostačil divit 😀 , drapla jsem ho z toho sporáku ho sfoukla dolů v momentě. Tak jsem místo snídaně měla čerstvě vylisovanej džůůůs blůůs. Aspoň jsem měla zdravější jídlo, že jo 😀
    Helejte ale, pořídila jsem si zatím výborně se tvářící odšťavňovač. Je malej, ale dosti výkonnej. Mají ho překvapivě v Lidlu, je to Philips, kdyby někdo chtěl pořizovat, tak ta cena mi přijde dobrá.
    https://www.lidl.cz/p/philips-odstavnovac-viva-collection-hr1832-00/p100347417

a je opravdu malej, to co jsem měla před tím byly obříci. Tohle se supr vejde do dolního šuplíku linky.Dobře se to rozebírá i meje. Nemá to teda nějak extrémně velkej otvor, že by tam člověk bez krájení prorval celý jablko, jako jsem měla před tím, ale to je logický, když je malej a skladnej. takže kdybyste někdo uvažoval, že si pořídíte odšťavňovač, tak s tímhle jsem prozatím spokojená.