Fóra › Ostatní › Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023
Fifi, já vím, že tablety nejsou repelentní, ale když se klíšťata nezakousnou ani hodinu po návratu zvenku, mám obavy, aby nepřesídlila na mě. Doufám teda, že já je tak nepřitahuju jako Goli.
Mayo, Artík je ohař germánskej, ale doufám, že nebude takovej taliprd jako ona, než se stala členem zrzavčí smečky. Jak jsem psala, je to ďáblík, ale mladí se mu hodně věnujou.😉
Jak tady čtu – nejste v malérech sami. Včera jsem si udělala sváteční výlet a téměř v závěru jsem měla v ostré zatáčce kolizi s protijedoucím a přišla jsem o levé zrcátko. Na rozdíl od toho, co mi zničil zrcátko posledně, tenhle zastavil a chvíli jsme se dohadovali, čí je to vina. On tvrdil, že jezdí perfektně, protože je kamioňák, já se bránila, že jsem jela dostatečně u kraje. Jenže, co zmůže babka blondýna, nakonec jsme každý nasedl a rozjeli jsme se. 🙄😏Zítra bych měla mít zrcátko nové. Zápis z výletu jsem poslala Lice, kdyby se někdy hodil na Zvíř.
A další – než jsem začala psát, Goli vyblinkal večeři, ale co je příčinou, netuším.😕