Fóra › Ostatní › Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023
no,my měli HODNĚ POVEDENÝ PONDĚLÍ,
sice mě po šílené neděli bolely a bolí záda,ale….
v pondlí jsme vyrazlily kolem půl deváté s pejskama směr Koryčany,a na d něma na parkovišti směr Cimburk na druhou stranu a lesem ke kapličce,pak k rozštíplý skále,a zpět,
chladno větrno-tak já svůj obvyklý růžový obleček a pod ním vrstvy,
potkaly jsme nějaký tůristy,kolisty a jednoho labradora-to máme všichni štyři-psi i my-černý puntíky,vystrtovaly nám pséci-pochopitelně na vodítku,nic se nastalo,ale…..příště to musíme víc ošéfovat..
ve Střílkách jsme ještě vylezly mega prudkej kopce k baroknímu hřbitovu,kde teda se mě nechtě+lo solit 50kč za vlezný-na to byl dost pidi,a sochy byly vidět i ven,nakonec bych i těch 50kaček vysolila,ale…pomníček s fotkou mrtvýho miminka,který je dost pěkně vidět mě dostatečně vydeptal…takže nic..
ve Střílkách jsme zahlídly přítele z dědinyod knihovnice kamarádky-jely se synem na výlet-oni jezdí zásadně-busy/vlak,a tak e chystaly vlčák,Brdo-rozhledna,návrat v šest večer-ale to by tak zajimavý nebylo,jak to,že kamarád na sobě jen košily a pevný kalhoty,žádná bunda/vesta/mikina nic…
prý má ještě termotriko..
on teda vůbecjinak nepoužívá žádné zn.termověci,tohle,že má jediný trko 20let staré,no vem to čert,to je fuk,
ale,že i bez bundy?fakt dost kosa…
závidím těmto lidem,že vylezou zpocený na kopec,ofokne je vítr a jsou v pohodě…to mi říkal právě včera…
my s Martinem jsme oba navlíkací…,
dojely jsme kolem jedné hodiny,psy chrněly do večera na dvoře,a já čučela na jednu pohádku za druhou,u jedné jsem teda spala:D
a večer jsme si oba daly loutkový krkonošský pohádky na CS filmu,2 hodiny za sebou,a pak hajíííí
dobrý to bylo,v noci jen vyvenčit pséky před barák a d o peřin zas…
Martin navařený z neděle+měl udělanou pomazanáku rybí,takže jsem se mimo jiné cpala…
v lese jsme pochodily kolem 2 a půl hodin…
dnes ranní vycházka-kousek směr lípa-teda spíš prostě cvičení na cestiččce k lípě,pak směr ke křížku-tam měl Žeryk hledání míčku,pak směr ke křížku,tam procvičení přivolání a mezi-přivolání mezi nožky,a pak dom
Dafi od té doby furt chrní na terase na ovčí kožešině,
já jsem uklidila baráček,nachystala kamarádce dárky+přání na odpo,a měla bych jít cvičit….chjo,záda bolí furt…potvorstvo je to…
Petrs01-divočáků se bojím,ale jsou to nunátka:-)))