Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

MirkaD

tak mám za sebou další 2 odpo-čtvrtek byl v pohodě-i když hodně lidí+vybalování,
    byla jsem 3,takže kasa,vybalování,ale dobrý
    pátek byl náročnej,ráno vycházka s čoklíkama kousek,+trochu úklidu,pěšky do práce-V TRIČKU S KRÁTKÝM KDYBY TO JAKO NĚKOHO ZAJÍMALO!
    A BĚDA JAK TO NIKOHO ZAJÍMAT NEBUDE!:-D
    byla jsem na dvojce-odně,lidí,storna,zástupci naštvaní,že máme storna-čím víc su nervozní at nemám storna-tím víc je mám….
    motala se mě horozně hlava,byla jsem nesoustředěná-nemohla jsem se dočkat konce…napřed 2,pak jednička,jsem byla ráda,když se zavřelo a seděly mě peníze,uf
    dom mě hodila kolegyně,tak to bylo fajn
    v práci se teda byla podívat ta fajn zástupkyně co skončila,tak jsem byla hoodně moc ráda!!!tak jsme se objaly,říkala,že je moc ščastná-moc jí to přeju:-)skončila,protože mimi…za chvílu bude v té docházce víc lidí na mateřské,než ostatních:D
    v noci jsem hodinu volala s bývalou kolegyní,v té její nové práci není moc fajn kolektiv…
    jsem včera řekla šéfovi,že ženskej kolektiv je děsná verbež-tak se hrozně smál a říkal,že to ví….
    to ted píšu po zkušenostech ze všech kolektivů,kde jsem kdy dělala!
    baby sou peklo….
    ne všude,ale…všude se najde nějaká Vlasta….
    dnes volno…:-)
    od 5 vzhůru,tak jsem daůa vyprat prádlo,po šesté jsme vstaly a posnídani jsme jely ze psama na náš okruh do Ždánskýho lesa,Žeryk válel sudy,tahal klacek,Dafi nějakej ten pařez,rottože tentto okruh je fakt takovej-rychlou chůzí za půlhodky,tak jsem jim na konci našlápla stopu každýmu,+jsem dala ještě schovávačku v lese,Žerykovi se povedlo jet tam i zpět bez dárku v autě-juchůůů a to i přesto,že měl pár pamlsků,pro jistotu jsem teda vystoupila v dědině a šla s něma dom pěšky,ale i tak vypadalo,že mu moc blbě nebylo,
    hurá,hurá,3krát hurá!
    po 20minutách hledání klíčů do auta,jsme vyjely z domu podruhé bez psů do města-jedno klimatexový triko s dlouhým u kamarádky v obchodě-je teda tenší,and v němn bude teplo,není takový jako hunatý,co mám 3 3,a pak v druhým obchodě tenký triko s s dlouhým taky termo,-Martin při pohledu na mě říká prodavačce-ale ona má břicho!!
    tvl-iformace roju-ano,přesto,že jsem zhubla-nohy,prsa,zadek,prostě dest kolo fuč,tak břichio mám,plus u pasu prsa….no nic
    ještě koupit dárek kamošce,nakoupit něco v galanterce….a dom
    dopo jsem proležela,
    odpo jsem taky proležela-částečně s Norinkou na karimatce,částečně doma,
    takže krom odpo venčení i Macíka-vykakat,vyčurat a dom:-),to stejný večer+zahájet Dafůnovi aportík a dom válet…

Černejčaj-co si měla na oběd?
    na Bítově je krásně,jsme am byly s bejvalým s Adamova,je tam ještě ta ZOO?
    odkaz mi nejde otevřít….