Fóra › Ostatní › Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak se zdá, že moje terapie a styl léčení zabírá. Snad. Dneska v noci jsem se konečně vyspala, nohu jsem přemluvila k tomu, že do auta už umí nastupovat sama 😀 , dokážu ve stoje zvednout koleno poměrně vysoko a oblíkám si ponožky bez pláče. To je, řekla bych, slušný skóre za tři dny. Musím si někde napsat návod, abych příště netápala, zabralo to suprově – béčko, acylpoš, pití měsíčku, prohřejvání v sedačce v autě, mazání brutálním prohřejvacím matláním, masáž a lehký donucování tý haxny k pohybu. Nejni to ešče úplná hitparáda, že se jako nic neděje, ale už jsem ve fázi- „tuhle bolest už znám“ a můžu s tím fungovat. Fčéra jsem byla hodná, ani jsem s ohaříkama nešla, byli jsme na zahradě, dělala jsem rysky na cihly, čutala Rumíčkovi plyšáka a Taliprdnici prdlavý prase. Naprosto se do něj zamilovala a lítá te´d zahradou a prdí na prase 😀 😀
Už máme vyžehlený xichty?
Maya
no jo, fakt, ale předtím se mi to otevřelo normálne cely, tak me nenapadlo, ze je to placeny, tak to sorry
se mi stává taky
černej čaj
takze jako v tom baleni sou ruzny hrubosti a oni se to tam neobtezujou psat? 😀 to je zajimave
tam asi ne, myslím nakonec že v tom jednom balení barevnejch houbiček je to pořád to stejný, protože tam je stejná barva tý hrubý strany, rozlišujícím znakem je jiná barva strany abrazivní – tedy tý hrubý
Zlatka
jéé máme asi stejný tulipoše. Já je chci letos přesadit z toho provizorního místa do nově vznikajícího záhonku. A teď mě napadlo, že až bude výprodej, koupím jich hodně a nasázím je podél plota, tam se nedá moc sekat, tak to tam vyrabuju a nasázím je tam na divoko a příští rok tam budou dělat parádu. Anebude to vadit ani tomu, že se tam pak bude jednou dělat novej plot, se cibulky vyndaj a je to.
Fifijová –
Ooo boooze, prvni letosni balony. A rovnou dva! Troldu malem slehlo
ale neee, chudínek začervenalej!!! kurnik, lidi prej nemaj prachy, ne? a na to, poletovat ve vzduchu balonem mají? 😮
pamatuj na ten klidovej rezim.
když já nevim….. 😀 už se mi to podařilo vylepčit, fčéra jsem byla hodná, tak ešivá to zase přes den rozchodím ešče líp, tak nutně musím dneska už ven.
ty si myju casto, ale ne zase jak pan Monk.
a to já mám slušně našlápnuto 😀 😀
ouplněk je až dneska. A bude velesilnej, tak dámy bacha na emoce 🙂 (to tu píšu především asi pro sebe 😀 😀 )
Petrs01
To víš, kancelářská krysa se neumaže 😉
a to sama za sebe si dovolím nesouhlasit!! 😀
Dennyky
Mluvila jsem včera s Mílou (se kterou máme tu výstavu) má nějaký problém s okem,
no ty bláho!!! poslali ji na nějaký spešl pracoviště? Držím palce!
Proč sem dáváte ty paboucí? To pak ten gezicht nebudu mít vyžehlenej nikdy.