Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Mám pro vás dva zajímavý výsledky vědeckých studií!

Za první – empírýckým výzkumem na vlastní triko zjištěno, že onen piriformi syndrom hrušky a zadku nemá cenu zkoušet vyléčit tím, že budete mejt vokna. to jako nefunguje i když se chvíli může třebas zdát, že jo, že jste to trošku rozchodili. Tak ne, v noci se to vokáže dokonale, že tudy ta cestička rozhodně nevede.

Za druhní- a teď teda vážně – až vás bude bolet prdel, hruška i piriformi, tak co aspoň trošku pomáhá, krom protahování je nahřát si tu prdel v autě v sedačce do který pustíte topení (a to i za cenu tu, že vám prdel téměř uhoří, jak dlouho ji na tom topení budete smažit a že budete vopocený jak půllitr, ne dva půllitry) a taky, že budete sedět na takový tý čočce s bodlinkama

tyhle dvě kombinace se prozatím – pro dnešní den jeví, jako poměrně přijatelně trošku účinné, spolu s tím, že přes bolest protahujete do všech směrů a pláčete jak želva.

No a jako bonus svých věděckých studií tu mám ešče jeden výsledek, který ovšem nesouvisí s výše uvedeným. nicméně – pokud jste někdo matla jako já a nejste schopní docílit při mytí skel, zrcadel a lesklých povrchů toho, aby onen povrch byl beze šmouh, tak vám ……….nepomůže vůbec nic. ´Vůbec nic a dycky budete mít vokna vošmudlaný. Koupila jsem si z tohoto důvodu v germánským éšopu od Froga spešl prostředek na lesk jako blesk a v mých rukou je to zbytečnost. Ať šmudláme, jak šmudláme, dycinky to rozšmudláme. takže jsem si včera zpívala parodii na jakousi prastarou |Mládkovu píseň: “Má milovaná, proč tvá vokna sou furt ušmudlanáá!!” pak se mi zasekla ta noha, jak jsem lezla po těch tlustejch parapetech a tak jsem se na to vyprdla už úplně. Nemá to cenu 😀