Fóra › Ostatní › Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023
tak včera odpo ležing+poslouchání audio pohádek,
jedny pohádky četla paní tak srandovní zpěvavou intonací,že jsem byla mrtvá smíchem:D
jinak audio pohádky miluju,nahlas si to pro sebe komentuju jak děda Komárek na Samotě u lesa-film
ehm-su jediná,kdo tady nemá obrázek…..nic no,já jen tak no….:-)))
k večer jsem si zaběhla s pejskama ke křížku a zpět,učesala Dafíka a za stáleho sypání pamlsků-jeden pamlsek-jeden dráp jsem ošmikala drápky,
dobrá su!!!
večer jsem si vlezla u vany a u hlavy-jsem si řekla-zítra ráno hlavičku moju dutou makovičku umyju-ted už se mě nechcééé
ehm-je to u mě tak na hodku–umýt,vrazit do ručníku,pak do druhýho,nechat chvílu bez ručníku a pak vyfénovat-jinak mě to studí a strašně,ale strašně dlouho schne-takže do toho se mě nechtělo-si říkám-ráno
nádobí-ráno…
dnes ráno vylezu,snídaně,vycházka ke křížku a zpět-na konci trošku hraní s čoklíkama,přijdu dom,pustím vodu-a kap,kap,kap,kap,kap….
tvl-vlasy neumyju,nádobí neumyju
vlasy bohužel vypadaly jak pojízdná výroba oleje…..
tak nic,prvně v žvotě jsem koupila suchý šampon-kamoška ho roky používá-nahrabala do palice půl flaštičky suchýho šamponu-čímž mi rázem přibyly šediny
Čajdo-chceš vědět jak přidat šediny?vezmmeš šampon,nepřečtěš návod,chrstneš na palicu…
jo a vrásky-mám tlustou vrásku mezi obočím,protože,když se skoustředím tak se mračím
a když se nesoustředím tak se mračím…:-)
pak mám 2 rýhy od nosu k ústům,veásky u očí mám zatím jen když se směju,
na xixht cpu mecleární vodu,pletové mlíko,občas krém-cokoliv
denně mejkap-díky mému letitému koníčku-vidíš li uhřík vymáčkni ho-mám fleky na xichtě a dírky…..
tak bez mejkapu už teda moc ven nechodím,protože se mě ptala kamoška,před časem,jestli jsem nedostala facku-kvůli těm flekům….
ale to mám jen překrývací krém v tubě,rozetřu a du…
hodně se snažím natírat ruce-ty mám hnusný jak prase-vyschlý,zevnitř hrubý,jednou jsem 2 hodiny mechanicky česala Gera na klíně,a pak jsem zjistila,že moje hrubý pracky fungují jak česací rukavice….
a taky je to nepříjený těma rukama někoho hladit…si myslím teda…
mám ruce jak struhadlo,
tak se je snažím mazat,a dávat na ně rukavky,
no nic….
odpo v práci kasa číslo 3-tkže vybalit a provézet 3 vysoký palety s alkoholem-to je taky nervák-dovézet paletu,kde xxx krabic,posundávat dolů-všechno,z celé palety se vleze tak kousek,ale něco je dole,něco vlevo,něco vpravo…než to vždycky najdu….,odvézt,a další,se mi uleví když mám za sebou provežení palet akohol,káávy-protože sklo,
a protože su staré zbabělec,jdu někomu říct at jede se mnou….
no k večer uklidit a o půl desáté dom…
-bože to je tak mega rozdíl být na kase a nebýt-žít,či nežít?tot otázka….:D
v pondělí jsem na kase nebyla vůbec-protože jsem byla 4 a mín lidí-takže vybalování,dopek a tak-člověk se nadře,ale to na kase taky,ale jinak,,,
ale prostě fakt ODPOČLÁ HLAVA,ČLOVĚK PŘIJDE DOM-A ŠLO BY ČÍST-POHODA,
ale když su na kase-hodně-tak vycuclá,vynervená,doma nemůžu číst,nic,su protivná…bože jak jsem to mohla přežít 7 let furt jen na hlavní kase?brrrr
no nic,tak snad zítra poteče vodička
a bude krásná zas
ta moje hlavička….:d
holky-ty noční můry-mlíko piju každej večer a nepomáhá-su náruživej milovník teplýho mlíka….
PetraK-at už máš s nožkou co máš-tak at potvůrka brzo se spraví!!
-budš dělat kásting na pohádku-Princezna z nudlí na hlavě?
no ještě,že ne u nosu,že…:D