Fóra › Ostatní › Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023
tak dnes v noci tak špica noční můra-že jsem se rozhodla,že UŽ NIKDY NEPUDU SPÁT,TAK!
Jko nevím,jak to udělám,ale tohle byl mazec,šla jsem spát o půnoci,několkrát za noc vzhůru a nemohla jsem spát,pak se vzbudím o půl 6,od té doby vzhůrz,
napřed jsem v jakési fabricee hladala hystericky Kima,dvýho prvního psa,pak tam bylo jakýsi týrání,zešitý zvíže,útulek a tak,a pak se mi zdálo,že mi umřel tatka,já psycho-že musím zařídit pohřeb a tak,a že už nikoho nemám,a všem komu jsem to říkala,to bylo jedno,všichni to zlehčovaly,jak kdybych rozbila hrneka nikdo mě nebral vážně…
takže jsem se vzbudila s pocitama s toho snu-ježíš tatka není-hrůza,,,,zařizování,už budu fakt úplně sama….
a druhej pocit-su úplně v pr..a všem je to jedno a nikdo mě neposlouchá….
boží…
no už jsem spát nešla,nikdy už nepudu spát…..fakt už teda…..
takže,kafe,anídaně,umýt nádobí od včera,kuchyn,vyprat,umýt tarasu,uklidit a a jít chvilku ze psama,to jsem šla kousíček k lípě a dala jim oběma pachovej čtverečk,venku bylo sluníčko,teplo,ted už se zatahuje….
já su utahaná,tak to na žádnou extra vycházku nevidím,
vytunila jsem to pak ještě tím-ty domácí práce,že jsem dala do vaničky Martinův bílej silonovej plášt,že o vyperu v ruce,když nemám nic bílýho,a pak čumím,že voda je tmavá-no co by nebyla,když se k lášti zamotal černej šátek,
přeprala jsem šátek,vyměnila vodu,přeprala plášt a ž nic nedělám….
na terasu jsem za stovku vzala koberec dětskej-tlapkovou patrolu ,ted jsme to měly v práci,sice bude hned špinavej,ale za stovku,,chyběl mě ještě kousek k sezení Martina,tak ted to tam bude vykoberečkovaný…
Černejčaj-jo četla jsem tvůj poslední článek- FOTKY NEMJÍ CHYBU!!!!
TA TRÁVA S TĚMA KAPKAMA JE BOŽÍ!!!!