Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Sem mrkef vážení přátelé, úplně mrkef, byly to náročný dny tohleto, páč to máte Brtnikonarozeniny, čarodějnice……….. a to se pak jeden ani nemůže vohnout, aby si játrem neproprdnul plíce 😀 😀 .Bylo krásně, placatili jsme se hodně na zahradě. A! Taky jsme se s Brtnikem vyvezli.

Moc vás asi nestihnu dočíst, honí mě prasééééé pomoooc!

Jo a když jsme u těch domácích zvířat – teď před pár dny u nás myslivec zastřelil v lese…………bejka 😮 velkýho černýho bejka, kterej pláchnul z jedný vzdálený pastviny a zabydlel se u nás. Jsem velmi ráda, že jsem o něm netušila ničehož a hlavně! že jsem ho nepotkala.

černej čaj
    poznate nektera co je to za druh?

vychází mi z toho pěnkava.

Jé ona tu byla Odetta s Gremlinem. Ten je ale krásnej a velikej pán už. Tož jedno podrbání do kožuchu a hudlana na šňupáček. Je otomilej jako správný vižle.
    Čápa kámoše teda závidim, to musí být supr, co na něj Gremlínos?

… jak se vlastně pozná čáp od čápice?
    heh, shodou okoloností jsem tohle řešila v pátek v autě, cestou domů!

Kuskus– to je ale zajímací zpráva s těma holkama čapíma!!! Jak na to přišli, nevíš? a jsou takhle tam jen letos, nebo je to víceletá záležitost?

Mirka D.
    Dafule nejni žádný béčko, ví, kde si nejlíp vidělat 😀

Míla
    Gremlin se tváří jako děvenka starostlivá, co šla do města pro šafrán a trochu toho zázvoru

😀 😀 no přééésně, přééésně si to vystihla

Zlatka
    Jééé Trixa a její špalíček! Háský fotky, to je jako Taliprdová, ta taky šécko rozhlodá

Robertovi dodatečně šécko nej!!

Kimi
    . No a druhá byla velmi hříšná – výstava dortů s ochutnávkou.

no tak to by byl můj konec, to bych nemohla 😀 😀 , hezky sis užila výletění, to je dobře.

Kachna

a víc už nestíhám dočíst, jdu zas makat.
    fotos, fotos Mravenečníkofotos!!!!!!