Fóra › Ostatní › Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023
tak 4 odpolední za mnou…uf
v pátek jsem šla ráno kousek ke křížku s mýma psama i Betty,pak něco udělat doma,
a po půl 12 pěšky do práce,cestou čapnout ještě dáreček jedn pro kolegyni,a juchůůů na odpo,vybalování+kasa,s tím,že se došla rozloučit kolegyně-napekla zákusečky,a domluvily jsme se,že dojede v sobotu na odpo,přespí pak u nás,bude u nás do odpo a půjde na se mnou do práce-bylo to trošku na rychlo,tak jsem volala Martinovi,že u nás bude,aby to věděl dopředu-nakonec jsem jí to sama v týdnu nabídla,že :-)))
v pátek teda hooodně vybalování-to e nám veledlouho nesralo,aby jsme vybalovaly do odmi do večera,a v osm teprve chystaly dopek na druhý den+začaly uklízet,jindy už začínáme s úklidem,kartonováním kolem šesté hodiny,no bylo toho hodně a honka,s jazykem na vestě jsme skončily v dest večer-a pěšky dom…
prd jsem spala,protože jsem měla pocit,že mě upadnou záda,
takže po 5 a půl hodinách spánku,jssem dala trochu do pořádku domeček-no trochu
pořádně vysát bordel od andulek,uklidit jim a vyměnit podložky u klecí,
vysát pořádně barák,pavučiny,koupelku,wc,prach vyzmízikovat,pak jsme si přestěhovaly ležení do obýváčku-protože,my furt cáráme na wc,
šuply jsme ju na naše ležení,mezitím vaprat,vyvenčit psély a hurá na odpo
-k obědu těstoviny se sýrovou omáčkou:-)
ve skřínce na mě čekaly dárečky od kolegyně-domácí med-jsou včelaři a tvarůžková kytička,-zase kasa+vybalování-skončily jsme celkem včas,
tak pak už dojel Martin,spolu s kolegyní jsme vyvenčily večer pejsky,
ona jim dla každýmu po hrsti pamlsků-co jim koupila-a dorazila to Dafča-když jsem chtěla ukázat kamošce jak podává Dafi věci-tak na povel-podej -měla podat chnapku na vaření-tak ju čapla-ve vteřině jí projelo hlavou-nééé kurna celej její život:D:D:D
ve vteřině jí projelo hlavou KDO MÁ U SEBE HALDU NOVÁCH DOBRÝCH PAMLSKŮ A S CHNAPKOU VALILA KE KAMOŠCE :D:D:D
no večer jsme ještě poseděly,kamoška moc pěkně fotí,tak jsem jí obrala ještě o nějaký fotky,ještě jsme od ní dostaly domácí bábovku 🙂
Martin nám nachystal poháry pudinků,slaný závin a chlebíčky-úplná hostina:-),
v neděli jsme zašly s pejskama na vycházku-kousek k lípě,kde jsem trošku pocvičila s Dafi-ehm-do kopečka se jí zas nechtělo-ale z kopečka valila jak dračica:-),pak jsme se pršly k rybníčku a zpět,tam jsem chvilku pocvičila s Žerykem,a šly jsme se válet dom,
pak už nás čekala poslední odpolední:-(((-kasa,vybalování,trochu větší úklid,no a pro mě dojel Martin,pro kamarádku rodiče,rozloučily jsme se-bezkomkurenčne jedna z nejoblíbenějších kolegyn-všem nám to bylo líto,že končí…
no dnes mi už teda nebylo dobře-a Martinovi taky ne…
takže jsem jen vyprala,nádobí,umyla jsem si zimní botečky,a chvilku jsem si lehla a pak hurá do práce…
vybalování+chystání dopeku,a protože bylo mín lidí,tak jsem před sedmou byla puštěna dom….takže jsem si rychle skočila do LIDLU koupit šaty na doma-z tričkoviny,modrý po kolena-za 150-takže věci na léto by byly-už jen turistický sandálky,-a to si nemožu nák vybrat?
no a po kafíčku doma,jsem se vydala na procházku s pejskama-bylo teplo,měsíček na nebi hlubokééém…
tak jsem se s psékama vyšplhala k lípě a zpět,párkrát jsem s něma udělala hledj-ztrtil,obíhačky stromů,nakrmit a hajííí
Martin celý den leží…snad to budě lepší….
zítra volno….