Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fifi

Peknou sobotenku preju, u nas chvilema proprsenou.
    Milo
    Taky se pridavam k prani Robertovi, dej mu za me hudlana, prosim. 🙂 :* Zitra se k nakymu ohni snad taky nachomejtnu, tradice je tradice.
    “Lingvisticky sudoku” – to je skvely oznaceni! 😀
    (nejdřív vymyslíš tajenkový slova, pak s nima tvoříš ty slovní spojení A ZÁROVEŇ se snažíš o příběh)
    Si proces tvoreni trefila na stopro, vypsala jsem si naky plemena a na ne vymyslela vhodny vyrazy, jak je nenapadne vpasovat do textu. Kdybys videla mou papirovou pripravu… 😀 Moc me to bavilo, slo to nejak samo.

Odetta
    To je ale kolousek libeznej, mututu. A jaky ma krcisko! 🙂 Vydrz, urcite se veskera vlozena prace casem vrati, bude to bezva partak.

Kuskusova
    Diky za info, jak capiky sleduju, Chynov mi utekl. To je zajimava situace, jsem zvedava, jak se to tam vystribri.

Zlatko
    Trixule vypada se spalkem jak maly bobr, kdyz jde spat. 😀 Ale polinek mate zasobu, koukam, tak se pro ni naky dalsi jiste najde. Hlavne, ze nezere trisky. Moje cerny jelito kazdej klacek nastepkuje a pulku toho sezere a pak blije.