Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Odetta

Fifi
    Čáp je super, vůbec se nebojí. Včera přistál asi 5 metrů od nás a šel kousek s náma, je to taková přerostlá slepice.

Gremlin je zrovna teď úplně malinkatej, zdá se, že jsme na prahu posledního období strachu. I je na mně teď abnormálně závislý, neustále chce být v náruči nebo na klíně, prý je miminko. Asi mě i v noci chodí kontrolovat, jestli jsem v posteli, často mě vzbudí nosetouch na nos, dneska mi v noci olízl čelo (ale neprudí, udělá to a sám jde hned zpátky do pelíšku a okamžitě usne). Tak snad ho tím zdárně provedu. I když s ním řeším spoustu problémů, protože má prostě naprosto šílený drive, na který se kdeco nabalí, tak bych řekla, že má zatím moc příjemnou povahu (někde na podkladu, pod tím nánosem pubertálního šílenství), tak snad to neposeru. Jsem zvědavá, jaký bude za rok, za rok a půl.
    Foto je nekvalitní, cvakla jsem ho ráno, ale je tu nějak tma, něco se žene. A má oslintaný nosík. 🙂