Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Sem fčéra zasejc vyrazila autem. nakupovat do New Bubu a protože jsem jelito, sjela jsem na kruháku tak, jak jsem zvyklá jezdit domů. Enemže ta výluka, že jo, takže to jsem jela blbě. Mohla jsem se otočit, ale řekla jsem si nebuď srab, jeď tamtud, kde to vůbec neznáš a vrátila jsem se domů cestou delší, zato pomalejší 😀 😀 . Měla jsem jen matnej dojem, kudy to vést, ale zadařilo se. Sem cestovatelka objevitelka 😀

ČÁÁÁÁÁÁÁÁJDOOOOOOO

AŤ POHOVOR PROBĚHNE V POHODĚ

pracoval min ty vikendy sme jezdivali treba v kvetnu.
    To je škoda, ten květen bývá takovej příznivější. I když taky jsme byli na psím táboře na Pecce tenkrát a to bylo teda masakéro. Shodou okolností k tomu blbýmu a upršenýmu počasí tenkrát ani netopili, tak si dovedu předstvait, jak vám o tý dovče bylo 🙁

a ja “ne, proc? vzdyt si mi ted volal” ?

akovej dirovanej svetr ale ten sem zjistila uz na mym prvnim pohovoru pred 15 lety ze to na chlapy nepusobi uplne stejne jak na zensky ?

ty jedeš dneska teda 😀 – resp. včera 😀

😀 😀 to je výbornej gól! 😀

Míla
    A oni mi obratem odpoví, že nikdo mého příjmení v té době na škole nestudoval. Napsala jsem tam totiž svoje současný ??.

v klidu. Když jsem se vdávala, podepsala jsem se dvakrát jménem za svobodna 😀

Maya
    musíš mít ten chytrej nárame
    mám chytrý hodinky, skončily v šupliku poté, co mě v práci otravovaly s tím, že dlouho sedim. tak maj zaracha 😀