Fóra › Ostatní › Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023
Černejčaj-jo s tím pohybem-to myslím tak,že když dělám nějakou ti cvičící vycházku-jako nejdu rychlým tepmepm nějaký okruh kilometrů,ale su prostě kousek od baráku,ale cvičím s něma,růzeně u toho popobíhám,tada hlavně u Dafi,že…
ale pochopitelně se i zastavuju,že-tak – tvl 😀 jak to napsat,
no prostě-jdu nějakj okru,jdu rychle, tak řeknu,jo daly jsme rychlou avětší vycházku,
no a když jdu prostě kousek od baráku,kde pak cvičím-tak mám opticky dojem-že jako-nooo to jsem toho ale moc nenachodila,jsem byla jenom kousek….
ale přitom jak říkám-je tam chůze,popobíhání,+jasně zastavování-a je mi jasný,že ta chodící vycházka je ty kilometry dá,
tohle moc ne
spíš myslím takový to-no,to jsem se moc neprošla kousek od baráku jenom,
a apřitom si myslím,že hlavně v zimě,když chcu aby se hejbaly nemrzly,tak to dělám taký akční cvičení
-no nic,už se v tom ted nikdo nevyzná :D:D:D:D
tak-tak jinak-když půjdu rychle nějakej okruh-tak jak se říká,že by měl člověk denně ujít koliksi kroků a tak,a pro srdce,klouby a tak-třeba u vycházku co jsme byly spolu tady-hodina a půl-z kopca do kopca,rychle-tak si řeknu-no něco jsem pro tělo/kondičku udělala
ale když ze psama cvičím kousek od baráku-tak si řeknu-dobrý,psi utahaní,preotože jim tam většinou dám aporty/obíhačky stromů,+cvičení unaví tu hlavu,že-ale já mám pocit-že JÁ mám odfláklý pohyb-když to není x km rychlou chůzí…