Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

MirkaD

tak 2 dny volna za mnou
    uklizeno,upečený králíček z bůčkem,brambory-bllléééé-nemám ráda škrábání brambor…
    a odpo další vycházka-napřed 15minutovka s Dfi-jen vratama,k zahradám a dom-u vrat SMSKa od Pavly,že ještě potřebuje 5 minut,tak jsem z Dafi vylezla před vratama a na vodítku jsme těch 5 minutek dělaly obraty u nohy na střídačku z nošením flísovýho pletence,kterej sem vždy po cestě pohodila po zemi za chůze,Dafi ho podala,chvilku nesla,pak jsme potahaly,já zas jakože cestou upustila pletenec,ona ho na vodítku podala,potahat,mezi tím obraty,a tak jsme blby před těma vratama,na silnici teda,že,a Dfi spokojená jak želva,za 5 minutek dom,dala jsem jí pár kousků králíka,a pádila jsem na větší vycházku s Pavlou a Žerykem-zase jsme to vzaly lípa-hájenka-cvičák,na cvičáku jsme zase chodily kolečka,at Kito trénuje před výstavou,Žeryk šel střídavě u levé/pravé nohy,a pak dědinou dom
    pak jsem už byla ráda,že jsem zapadla ležet a číst a poslouchat pohádky
    ehm-při tom chození v kruhu mě napadlo,že bych ráda s Žerykem na výstavu….
    no nic….

Černejčaj-takový debilní dotaz mám-inteligentní lidi at to prosím předem nečtou:D:D:D
    -když jdu na vycházku s Pavlou,tak si zapnem měření kroků -pak řekne,kolik km to bylo ke cvičáku,tam běháme/chodíme rychle kolečka,a dem dom,chodíme dost rychle-no,tak to si myslím,že to nějaký kiláky hodí,+když jdu sama tak taky-až se teda rozejde lenochod Dafi-kopce,že
    no,ale párkrát jsem dumala,že jestli by se do toho dalo nějak změřit/započítat,když ze psama cvičím-když su sice kousek od baráku,ale dělám hodně chůze,různě popobíhm,blbnu,jasně mezitím je zastavování,ale mám to takový akční,že i když nejsu daleko,tak je to taky takový svižný….
    jakože-když jdu nějakej okruh a rychle-tak jasně,něco ujdu,ale jak by se to dalo brát u nějaké té sice kousek od domu,ale cvičící vycházky?
    jinak s halenkou-vidíš,já fakt žádnou halenku na slušno nemám,
    bych si asi měla pořídit nějakou košily,nebo ani nevím co….
    mám samý trička,svetry-s kr.,dl.,mikiny roláky….
    Milena-a dyt přesně,vždyt je to ftipný a o nic nejde:-)
    to si člověk prostě neuvědomí…