Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

MirkaD

tak včera odpo na oběd s nejmilejší kolegyní co bohužel koncem měsíce končí:-(((
    je to všemi velmi oblíbená kolegyně-milá,hodná,nekonfiktní,nikdy!!!!!!
    jsme ju nikdo nezažily s blbou náladou,protivnou,naštvanou,nepříjemnou……
    škoda,že nejde naklonovat…..chjo-byla u nás necelej rok……
    je mi to strašně líto-na jaře oblíbení zástupkyně,a ted tohle…
    každej má nějaký muchy občas….ale tyhle 2 měly samý plusy…chjo,
    pozvala mě na oběd,já ji dala nějakou maličkost-pokecaly jsme,takže jsem se dozvěděla,že mimo jiné studovala fotografii-teda nedodělala to,ale fotí,je cukrářka…a ráda běhá-myslím,že je vůbec vyjímka mezi dnešníma 20letýma-ale zase nebudem zevšobecnovat…že…
    večer jsem šla ještě půlhodky ze psama mezi pole-Dafi letěla několikrát po sobě k lavičce-tak to mě pobavila-jsem se smála na celý kolo:D,pohrála jsem si s Žerykem a šly jsme dom,doma pocvičit na záda,a zalézt vedle,jelikož Martin od 6 od večera soutěžil v dřevorubeckým chrápaní-mu musím udělat nějakej diplom-chrápač roku už nebo co:D:D
    o půlnoci jsem se pestěhovala zpátky,on šel večeřet a v půl paté porcoval králíka-ano tady se člověk vyspí….:-)
    venku studenej vychr,ale hecla jsem se,vylezla jsem kopec k lípě-bože já a kopce:-((( a šla jsem kolečko v lese kolem obrázku a k lípě a dom
    a musím jít něco dělat….