Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

cernej caj

PetraK
    jooo, reaktorovy hry 😀

Maya
    uvidim, jestli se mi ozvou jeste.

ja si o tom vcera neco cetla a podle me mas bud predduchod nebo predcasnej duchod (se to taky musi jmenovat skoro stejne) a kombinovat to asi nema smysl, v predduchodu musis mit na kazdy mesic predduchodu 30% prumerne mzdy nasetreno, takze asi podle vyse uspor si napocitas kolik mesicu driv muzes jit do predduchodu…

jedina vyhoda asi je ze u toho muzes mit tu brigadu treba. Ja treba neznam nikoho, kdo by mel alespon prumernou mzdu, na 5 mych kamaradek co se k ni neblizi je 1 znamej linuxak/programator co bere 3 prumerny platy a ten to zvysuje ten prumer 😀 ale fakt lidi co by byli na tom prumeru zadny neznam, tak co to je za cislo pomateny 😀

tak ale na ten predduchod si musis sporit vic nez ty 300 co byli minimum ke statni podpore, ne? ja sem mela 300 poslednich asi 8 let (jo su lajda, ze sem nesporila hned), ale loni sem si to zvedla na litr, kdyz sem mela 30 hrubyho prisla sem si jako kral s tak mega vysokou vyplatou :D:D tak to uz mam aspon z krku jestli to ted na ty 300 odstrihnou 😀