Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

MirkaD

Maya-no k tomu obchodu ještě-u toho pečiva by bylo lepší,kdyby bylo blíž prostě,co nejblíž vrat-chladák je hned u vrat-dobrý,ten se doplnuje x hodin+průběžně,ale pak kdyby se místo třeba cukrovinek dalo pečivo,protože tam se prostě každou chvíli běhá z dopekem….tak to by stačilo,
    prostě to co se doplnuje nejčastěj at je co nejblíž,
    jasně k zelenině se chodí taky často-ale tam na ně po desti minutách nehvízdá pec,jak u pečiva,tam se dojede,doplní,odjede
    tak tohle by nám to ulehčilo dost…no nic
    jo tady my jsme o rekonstrukci věděly pár týdnů dopředu,pak to bylo na plakátech a pak na bilboooordech-o to je jazykolam:-)))jsem si to vylepšila…to slovo…
    no,a stejně-jak jsem psala-půlka lidí to nečetla-obchod to mě ze všech stran a velký,a půlka se nás ptala-proč máme tak málo zboží,co se děje?a že to není nikde napsaný-takže za mě-i kdyby to tam bylo napsaný xxx času dopředu-tak u nás půlka lidí to nečte….
    Čajdo-jo stěma zastávkama je to stejný-v BKlavka a na tom pidi stříška-je to velekničemu
    tady je ted slunko,hezky,i když ždibec fouká,tak jsem si dala dlouhou snídani-váleníčko u kafe,pak u jídla,pak jsem se vyštrachala ze psama,strašně se mě chce do lesa,ale strašně mě bolí koleno,kyčel,-teda strašně-chodit se dá,ale do kopca nic moc,
    tak jsem to vzala k rybníčku,dědinou,Dafi se zas táhla,takže kus cesty oba chůze u nohy-to šla normáůlně-protože-cvik-bude pamlsek,že,tak to se holka snaží,u rybníčku směr kolem ohrad a mezi polama pak se táhla za náma,ale na konci byly obíhačky stromů,to miluje,tak se proběhla,
    jinak si běhaly,čmuchaly,nade mnou modrý nebe,kolem stromy rozkvetlý,na zemi travička zelená,květy ze stromečků,kytičk a a a ještě at té romantiky není moc-ano milé děti,mezi polama na zemi mezi květy rozkvětlými ze stromečků spadlými kousky hnoječků byly…takový pěkný macaTÝ KOUSÍČKY….
    no nic,zpátky Dfča valila,ukázala pár laviček,u ohrady s konma u rybníčku Žeryk chvilku hledal míček v trávě,pak jsme to vzaly mezi pole směr křížek-to už jsem myslela,že mi noha upadne,ale nemohla jsem se nabažit počasí a přírody,mezi polama dostal každej čmuchací pidi čtverečk,a šlo se vratama dědinou dom-uf
    Dafině jsem umyla nohy a fousy v kopřivovým šamponu,ošmikala nožičky,
    umyla očka,ostříhala pejsky,ještě trochu poklidím,a pojedu pá…
    píšou zas odpo pršení,tak nevím kam pověsím svou obří deku s haskyma…