Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

MirkaD

tak 5 dní v práci za mnou….
    v pátek mezisměna,takže vycházka před tím chvilku,pak večer,
    to mě furt držela děsně krční páteř-čtvrtek,pátek,sobota ranní-pečení/kasa/vybalování-furt mě držela páteř hlava :-(((
    úplně mě z toho bylo špatně….takže v sobotu jen dát prádlo prát a ležet,fungovala jsem až večer-větší vycházka ze psama-ke křížku,dolů,pak zase mezi polama zpět,a pachový čtverečky psům a dom
    a učesat pséky,ošmikat Dfče hlavu,+večer/v noci domácnost
    v neděli zase ranní-pečení+kasa,venku nádherně,stejně tak v sobotu-a miliony lidí v obchodě,a ve velkým braly slanej dopek-hot dog,bolonský taštičky a tak-takže se furt peklo,víc,jak ve všední den,jestli lidi jezdily na výlety/chaty,chalupy,a to si braly místo svačiny?vypadalo to,že jo,
    v neděli od od rána líp,takže zase praní,a uklidit barák,a posedět na terase+večer vycházka i s Betty rodičů
    dnes mezisměna-tak ráno,že půjdu ze psama vratama,k zahradám a zpět-a otevřu vrata-a před něma obří čokl od sousedů z vrchu-ob 3 baráky,takže jsem Dafinu zatáhla bleskově zpátky,ku…,pi…ode mě látaly,třískla jsem veatama, představa,že jít o 3 minuty dřív su bez psů-nic moc……..
    a je fuk,jestli jdu předem,nebo zadem,párkrát ten pes stál zezadu u brány….
    tak jsme na vycházku šli zahradou…
    v práci víc místa v obchodě,takže mín místa ve sklad.boží,když přijedou 2 plný kamiony….,
    no su nalítaná jak včelka Mája,oteklý koleno,ale lepší,než furt sedět na kase…
    Černejčaj-tak fajn,že sis užila návštěvu i s papáním:D
    -ehmmm-ten vymrzlej domek by mě dost štval….:-(((

Denny-no tak přestavíš domeček,když jsou fajn známí tak je všechno jednodušší 🙂
    na Ještěd jste jeli lanovkou?

Kimi-hezky si výletíš s Golim mezi koníkama,až na ten déšt na začátku vycházky…
    no já se už bez pláštěnky,nebo nepromokavého oděvu nikde nehnu:-)