Fóra › Ostatní › Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023
tak včera jsem si byla odpo pro brejličky,nasazuju teda,když nemůžu něco přečíst
venku škaredě,kosa,ráno deštivo-ráno jsem šla ze všema 4 chvílu ven-jako jo šáhnout si při sbírání hovínka na začátku vycházky byla fakt ŠPICA-jak s oblibou říkám já 😀
přes dopo vaření,čteníčko,za jedn den přečtený 2 knížky….jako jo nebyly tlustý…
odpo chvilku ze psama,a válení
dnes teda v novým-máme to tam větší,prostornější,
delší pulty jak se lidi těšily jsme teda nedostaly,ale udělaly nám větší díru ve skle na PENNYkarty,pec nám daly dozadu ,takže se tam nebudme mota mezi lidma,zase ale furt lítat ze skladu s plechama sem tam…
mezi kasama zrušily tyč co se po ní válely furt děti,tak taky dobrý
no a jedna z mých nej nej nejkolegyn odchází…:-((((
to je jaro jak svina-jedna ze zástupkyn pá-taky ta nejhodnější,nej nej,knihovnice fajn končí-i když to mě mrzí nejmín,v knihovně nedělám,že:-)
ale pak ten dnešek-bože co už tam odešlo lidí…
xxxkrát jsem si říkala,že už nehci mít nikoho v práci ráda,že mě ty lidi pak chybí,a někteří fakt dlouho…,jenže to asi nejde,chodit do práce jak robot,bez emocí-oddělat si svoje a páááá
nebo jestli to někdo umí tak klobouček,já teda ne….,
odpo po nákupu a obídku jsem se pustila rychle do praní povlečení,aby to trochu proschlo,bylo krááásně-teplo,slunko,juchůůůůů!!!!
takže jsem zahájila žehlící/skládací sezonu na terase,
povlečení teda moc proschnout nestihlo…
ale aspon trošku-mám furt zimní plyšový,tak to je praní na etapy-jedna pračka,jedna postel,
a celou dobu,co jsem byla na dvoře-jsem dočítala tu knížku Neštěkej na mýho psa-a celou dobu,jsem hučela do Martina
neházej mu furt
ne ani pár metrů
ne to je jedno,že to není míček
ne to je fuk,že je to gumová hračka,
ne to je jedno,že kousek,bokem,za něj na něj….
bože můůůj-a zase-on s toho života nic nemá,to si nemůže hrát???
tvl-ořes zimu už to bylo dobrý-chvilku mu házel,úak ho dal dom,protože zima a tak-a ted se zas budem dohadovat….mě migne…
no večer jsem šla s něma kousek mezi pole,s oběma si pocvičila kroky,otočky,chůzi u obou noh a obíhačky,na zahradě dostal Žeryk čmuchací čtverečk,a šly dom,byly x hodin puštěný venku,lítaly ze dvora k bráně a zpět,tak se i proběhly-Dafinin podivný posez na trávě na sluníčku-vyhrbí strašně záda,složí zadní nohy pod sebe,tak,že je má mezi předníma nohama a kolem nich má ty přední-zepředu má prostě přední nohy a a pak vykukují zadní těsně u sebe a Dfík má záda jak C velký,se divím,že se nepřevažuje,strašně ráda vysedává děsně shrbená….taky divný….ona je celá divná,,,,,
no večer jsem si ještě na dvoře pocvičila ze psama rodičů-sami se cpaly,podávaly packy,sedaly a tak,a zapadla jsem na vyprávěj
Černejčaj-přju hezkou dovolenou a pěkný počasí!!!
ručník mám od září od trixi?asi…i s tím řetízkem tekrát-takže pro mě to bylo 2 ve jednom-ručník a k tomu dárek-pro mě
-ale jaksi mě to ty psy nevysouší do sucha…jako utírám je v tom,po vycházce,ale,když jsem s něma fak byla v lijáku,tak prostě na Dafininy nohy fén…