Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

MirkaD

a cenu debil roku podruhé během měsíce vyhrááávááá….
    tramtaratáááá……
    ano milé děti-zase já…..
    takže v pátek na Velikonoce popletu směnu a přijdu místo na 9-mezisměnu na 5-na ranní-což naštěstí pak bylo v pohodě-i když jsem s toho měla mega nervy-ale stihlo se vybalit,nic jsem odpolední nezkomplikovala,tak včera-když jsem šla na masáž-tak tel.,že je teda zamklej kancl s docházkou a tak,ale že mám být asi v práci na odpo?????????????
    Mirečko víš to?
    no nevím,kdybych to věděla du na odpo do práce,tak říkám-100 omluv,že jdu na masáž-že záda v háji,ale že můžu dojít v úterý,že se moooc omlouvám,ale doma to napsaný nemám a ano docházku jsem si v práci četla-čtu si ji denně,než jdu dom….
    no,masáž byla ta kraniosakrální za 700kč
    paní říkala,že u křížové kosti bylo vidět jak hooodně beru energii a u hlavy-tam mě šel mráz po hlavě,jak mi ji držela,+celou hodinu velehorko do bedrní páteře+paty i,no říkala,že je vidět,že jsem hodně vyčerpaná,tak jsem jí říkala,že jsem měla v sobotu i depku z toho-normálnš jsem se litovala-což jsem si pak vyslechla-deptáš psy,psychaříš psy-takže moje-na psech ti záleží aby nebyly psycho-že su já psycho je ti u prdele
    tak pak-co když tě uslyší naši-já ntvl a co??
    no budou si myslet,že je to kvůli mě…
    aháááááá-takže tak….
    no,takže masáž za mnou,rozhodně byla potřeba a klasickou bych nedala,
    pak jsem teda volala do práce-ehm no bylo mě divný,že mám tolik dní volna….
    k večeru jsem šla chvilku ze psama a pak už jen ležet
    večer jsme se dívaly s Martinem na CS film-na pohádky-Broučky,Mokeš a loutkový Podkrkonošský pohádky-suprově udělaný loutky i pohádky-zíraly jsme takhle hodinu a půl…..miluju tyhle pohádky!
    ráno jsem zaspala-jsem šla spát bez budíku a vstávala jsem po půl deváté!!!
    to u mě nebývá zvykem……
    tak ale masérka říkala,že po té masáži můžu být spavá,
    no nic,šla jsem ze psama-venku studenej fučák-tak ze psama ke křížku,trošku si pohrát z hračkama a dom
    doma jsem volala na oční-kde mi řekly,že nový pacoše neberou,a jestli mám pocit,že blbě vidím-tak na Opiku,tam mají 5 let vysoké školy na měření zraku,a pojištovna na brýle,stejně nic nepřispívá….
    no tak na jednu jsem jela na OPTIKU,kde mě pečlivě-víc jak půl hodiny měřily zrak na dálku-tam teda levý oko ždibíííčiček,a na blízko,jsem říkala,že v práci si dávám blízko obrazovku počítače-na kase,nebo k tmu cpu blízko hlavu,no tak mám jedničku,necelo,mám to mít,ty brýle,když budu na něco blbě vidět,
    měly by být hotový pozítří-cena3300+si chy koupit šnůrku,se bojím,že je budu ztrácet….
    no Martin mě vyzvedl,hodil ještě do knihovny-kde blbá zpráva dne-pro mě-má oblíbená fajn knihovnice tento měsíc končí a jde do důchodu…chjo bude mi chybět…..
    no,doma jsme šly oba chvilku ze psama-kousek k lípě,Žeryk měl revírky s míčkama,Dafi taky chvilečku hledala a šlo se dom
    doufám,kurna,že s brýlema se mi to s tou docházkou už nestane..!
    ted se ještě dokopat na ušní,gyndu a je to…..
    Fifi-držím palce s pruhatcem-tak říkal brácha jedné naší kočce-pruhatec
    takže držím palce.pěsti,na rukách,nohách-a drží i pejsci,andulky a ptáčci-tak!
    jo vidíš s tím jidlem mě nenapadlo,že vepřový je mastný,no já vím,že kuřecí je nejvíc dietní-ale to já nedělá dobře-to vím už dlouho,
    no ale asi v neděli to měla kvůli té vodě,nebo sežrala něco od slepic,né že by se k nim dostala,ale nějaký mini zbytek tam proklouzne brankou-když říkám mini pidi,tak myslím fakt kousek,a Dfča tam chodí študovat k brance….
    včera i dnes už dobrý
    teta mi dnes volala-jak mají toho pudlíka destiletýho z útulku,tak při očkování mu dělaly ultrazvuk břicha,přibral 3kg,a vždycky byl takovej štíhlej-až hubenej-velikost středního pudla,no a že má něco s játrama,proto moc pije a průjmy…..
    a teta mají od neděle asi 2letou čivavu psa-bratranec pořídil s přítelkyní synkovi-4letýmu psa-bydlí v paneláku,čivavu venčily stylem-před barák a dom
    no a protože čivava líná a přítelkyně bratrance je mega blbá-a bratranec v tomto taky-že ji poslechne-tak čivava musela být jen v chodbě za ohrádkou!!!!!
    jako,jo,vím o pár lidech,co jejich pes v bytě mohl být jen-kucyn+chodba a pokoje ne-jedn rotvik-tam byly aspon vycházky,zahrada,cvičák-takže vyžití,pohyb bylo,dobrman v bytě s 3 dětma-fena-tak ta jen chodba a po 3 dítěti pidi vycházky a furt na pelechu…..
    ale mít pidi společenský plemeno jen v chodbičce a venčit jen před barák-tvl…
    no tak od neděle má čivavu teta-takže pejsek bude mít k dispozici zahradu,vycházky a barák-i když prý dostává vitamíny na nožku,
    ale je to chovalenka,chce se furt chovat,a teta ze strýcem v důchodu,
    tak bude mít společnost
    tak su ráda
    Kimi-držím palce na dnešek!!!!!
    Čajdo-tak jak táhla lapinka??
    PetraK-prosím tě nemachruj s pokydáním,jestli si myslíš,že jsi lepší než JÁÁ,
    která u každýho!jídla pokydám-sebe,ubrus,nebo aspon ubrus….tak nejsi,jedním pořádným pokydáním to nevytrhneš-to jak to není denně-tak prostě nudááááá :D:D:D
    Kachna-boží bublina:-)
    děvčata co říkáte na videa od Stafordi a spol??
    občas si to pouštím,přivoání na vycházkáck,socializační vycházky,a ten pes je hodnej
    a jako jooo,mají zmáklý psy,určitě zkušenosti a tak,zase jsou dost proti pamlskům a i moc nechválí,
    důslednost taky nic moc-sedni-pes si lehne-no tak lehni,a teda potkat bych je na vycházce nechtěla-6-7-8 stafordů na volno,bez košů-já vím,že určitě poslouchají,ty lidi ví co dělají,ale brrrrr,ano su zbabělec,to bych se bála-protože-co když…..nevíte co se může psovi semlet v hlavě-jak sami říkají-že se nemáte spoléhat na to,že váš pes nikdy nic,tak jako taková smečka psů na volno…..no nevím no…..