Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

cernej caj

Kimi
    kdyz ty neco prodavas na bazaru tak kartu k nicemu nepotrebujes, vis to? bud si kupujici prijede nebo ti posle dopredu doberecne a ty mu to das na dobirku…

jeidny co s tim budes mit je prace to vyfotit a napsat inzerat a pak kdyztak odpovedet. akorat tohle mozna bude na poslani ppl kdyby si to pro to nikdo nechtel prijet kvuli velikosti a tam je cena nejak 300 (sme kupovali podobnej mop na bazaru).

Ja teda napred byt vysaju klasickym vysavacem a tenhle mop map pak hlavne jako mop, kdy dovysaje pripadne neco co prehlednu, protoze i tak je to lepsi nez umyvat to rucne na rucnim mopu…

ale ja tam mam rotacni kartac a ten umyva podlahu fakt dobre, nevim, jestli tenhle mop vlastne meje sam o sobe tak skvele, ze by se vyplatilo ten uklid na 2x kdyz to ma jen tu hadyrku na setreni…

Petrs01
    me uz se treba parkrat vyplatilo napsat na inzerat kterej mel jen osobni odber stylem cena zbozi + 100kc zasilkovna (ta stoji 79) + 100 kc za ochotne to poslat a samozrejme platba predem na ucet a vetsinou se chytnou i ti co jasne napisou pouze osobni odber, takze sem si takhle koupila fakt paradne grafiku:D

kachna
    tyjo! to sem nikdy nevidela tak obri bublinu to je skvely!